Arvonnan säännöt

Katsastuslahjakortti -arvonnan säännöt

 

 1. Arvonnan järjestää A-Katsastus-konserni.
   
 2. Kaikilla A-Katsastus Oy:n, Yksityiset K-asemat Oy:n ja A-Katsastuspiste Oy:n palvelupisteiden asiakkailla on mahdollisuus osallistua arvontaan täyttämällä lomake verkkosivulla osoitteessa www.muistakatsastus.fi tai www.muistammepuolestasi.fi tai ajanvarauksen yhteydessä verkossa, puhelinpalvelussa tai palvelupisteessä.
   
 3. Kaikkien yhteystietonsa antaneiden kesken arvotaan joka toinen kuukausi 2 kpl katsastuslahjakortteja A-Katsastuksen, Yksityiset K-asemat Oy:n tai A-Katsastuspiste Oy:n palvelupisteisiin. A-Katsastus varaa oikeuden sääntöjen muuttamiseen sekä arvonnan keskeyttämiseen.
   
 4. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti viimeistään kuuden viikon kuluttua arvonnasta. Voittajien nimet voidaan myös julkaista A-Katsastus Oy:n, Yksityiset K-asemat Oy:n tai A-Katsastuspiste Oy:n nettisivuilla.
   
 5. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.
   
 6. Osallistujien nimiä ja osoitteita voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin.
   
 7. A-Katsastus-konsernin oma henkilöstö ei voi osallistua arvontoihin.

 

Kesäarvonnan säännöt

 

 1. Arvonnan järjestää A-Katsastus Group Oy.
   
 2. Kaikilla asiakkailla on mahdollisuus osallistua arvontaan 10.6.-7.7.2019 ajan tilaamalla katsastusmuistutuksen osoitteessa www.muistakatsastus.fi tai www.muistammepuolestasi.fi tai ajanvarauksen yhteydessä verkossa, puhelinpalvelussa tai palvelupisteessä.
   
 3. Kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan 4 kpl tuotepaketteja. Kukin tuotepaketti sisältää kirjan, aurinkosuojavoiteen sekä after sun -voiteen. A-Katsastus varaa oikeuden sääntöjen muuttamiseen sekä arvonnan keskeyttämiseen.
   
 4. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse tai puhelimitse viimeistään viiden viikon kuluttua arvonnasta. Voittajien nimet voidaan myös julkaista A-Katsastus Oy:n nettisivuilla.
   
 5. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.
   
 6. Osallistujien nimiä ja yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin.
   
 7. A-Katsastus-konsernin oma henkilöstö ei voi osallistua arvontoihin.