Haluatko tavoittaa katsastusasiakkaat?

A-Katsastuksen katsastusasemien infotaulu
Katsastusasemien infotauluilla mainoksesi
näkyy kaikille asemien asiakkaille
.

Elävää mainontaa katsastusasemilla – sopivasti ostohetkellä

A-Katsastus-konsernin valtakunnallinen mainontakanava on nykyaikainen väline sekä tuotteiden ja palveluiden myynnin kasvattamiseen että asiakastyytyväisyyden lisäämiseen. Infonäyttöjen avulla vaikutat elävästi ja aktivoivasti niin katsastus- ja rekisteröintiasiakkaisiin, ajokorttiasiakkaisiin kuten myös aseman henkilökuntaan. Näkymällä ostohetkellä uskottavassa mediaympäristössä varmistat, että tuotteesi tai palvelusi muuhun markkinointiin sijoitetut investoinnit myös toteutuvat asiakkaan ostopäätöksissä. A-Katsastus-konserni koetaan luotettavana ympäristönä, jossa saa lisää tietoa autoista ja autoiluun liittyvistä asioista. Lisäksi A-Katsastus-konsernin infonäytöt koetaan miellyttävänä markkinointiviestinnän kanavana sen vakuuttavuuden, tavoittavuuden ja viihdyttävyyden vuoksi.

A-Katsastus-konsernilla on kattava verkosto

Infonäytöt yli 140:lla A-Katsastus-konsernin katsastusasemalla ympäri maata on rakennettu markkinointikanavaksi, joka tavoittaa päivittäin 33% Suomen katsastusasiakkaista, 100 % Suomen tutkintoasiakkaista sekä suuren osan Suomen autojen rekisteröijistä ja vakuuttajista. Vuositasolla tavoitat siis noin kolme miljoonaa asiakasta. A-Katsastuksen infonäytöt ovat taulutelevisioilla toteutettu, keskitetysti ohjattu mainostusverkosto, joka tavoittaa asiakkaat juuri silloin, kun he tekevät ostopäätöksiä.

Mielenkiintoinen sisältö

Infonäytöissä pyörii yhdistelmä tietoa ja mainossisältöä. Katsastusasemalla asioiville asiakkaille annostellaan mainontaa sopivina annoksina muun informatiivisen sisällön välissä siten, että mielenkiinto säilyy, ja sisältö koetaan sekä hyödyllisenä että viihdyttävänä. Infonäytöillä esitetään katsastukseen liittyvien palveluiden mainonnan lisäksi tietoa katsastuksesta ja kampanjoista, tietoiskuja, YLEN:n reaaliaikaisia uutisia, paikallissäätä, sekä A-Katsastuksen yhteistyökumppaneiden materiaalia. Ohjelmakehän pituus on reilusti lyhyempi kuin asiakkaan keskimääräinen vierailuaika katsastusasemalla, joten mainoksella on mahdollisuus tavoittaa katsastusaseman jokainen asiakas pariinkin otteeseen.

Varmista palvelusi tai tuotteesi menestys A-Katsastus-konsernin infonäyttöjen avulla!

A-Katsastus-konsernin infonäyttöjen hyödyt

  • Infonäytöillä tavoitat elävästi ja tehokkaasti kuukauden aikana 100 000 katsastusasiakasta ratkaisevalla hetkellä, sekä ennen että jälkeen ostopäätöksen. Lisäksi tavoitat kuukaudessa 60 000 ajokorttitutkintoasiakasta ja 50 000 vakuutus- ja rekisteröintiasiakasta sekä muita asiakkaita 15 000 kpl.
  • A-Katsastus-konsernin infonäyttöjen kautta tavoitat juuri autoilevan ja autoilusta kiinnostuneen kohderyhmän!
  • Asiakas odottelee keskimäärin 20 minuuttia rauhassa asiakastilassa vuoroaan kahvia juoden. Asiakastilassa ei ole turhia häiriötekijöitä, eli infonäytöillä tehtävän mainonnan kautta saadaan asiakkaan täysi fokus.
  • Voit houkutella ja herätellä asiakkaitamme kokeilemaan tuotettasi, nopeuttaa asiakkaiden ostopäätöstä, lisätä tuotteen käyttöä, vahvistaa asiakasuskollisuutta ja hankkia uusia asiakkaita.
  • Infonäyttö vaikuttaa aktivoivasti sekä katsastusaseman asiakkaisiin että henkilökuntaan, ja on tehokas keino saada oma tuote esille katsastusaseman asiakkaille.
  • A-Katsastus on asiointiympäristönä tunnettu, asiantunteva ja luotettava. Suomalaiset kokevat katsastusaseman luotettavana autoihin ja autoiluun liittyvän lisätiedon lähteenä. (Otantatutkimus 2/2015)

Hinnasto ja aineistovaatimukset - Mediakortti (pdf)