Suosittelemme kaikkia A-Katsastuksessa asioivia tuomaan kasvomaskin ja käyttämään sitä asioinnin aikana.

A-Katsastus - Joulukalenteri

Tipahtaako sinun postiluukustasi A-Katsastuksen joulupaketti? Käy tilaamassa kätevä katsastusmuistutus osoitteessa www.muistakatsastus.fi ja olet mukana autotarvikkeiden arvonnassa! 

Jätä tietosi, niin muistutamme sinua, kun seuraava katsastuksesi tulee ajankohtaiseksi. Arvomme 1.-24.12.2020 joka päivä kaikkien osoitetietonsa jättäneiden kesken erilaisia autotarvikepalkintoja ja postitamme voittajille yllätyspaketit. Onnea arvontaan!

A-Katsastus - joulukalenteri
.
 

Pyyhijänsulkien asennus veloituksetta!

Kun hankit meiltä pyyhkijänsulat, asennamme ne myös aina ilmaiseksi! Sulkien hankinta ja asennus onnistuu kätevästi vaikkapa katsastuksen yhteydessä.
Lue lisää

 

Tehokkaampi auto on taloudellisempi ajaa!

Useimmilta asemiltamme on saatavilla autosi moottorille BG-karstanpoistopalvelu. Se poistaa polttoaineen kulutusta lisäävän karstan yhdellä ammattilaistason tuotteella. Tämän kuljettaja huomaa parempana ajettavuutena ja pienempänä polttoaineenkulutuksena. BG-tuote lisätään polttoainesäiliöön henkilökuntamme toimesta.
Lue lisää

 

Ilmainen öljynmittaus ja lisäys

Öljyvalikoimastamme löytyy sopiva öljy lähes autoon kuin autoon, tarvitsetpa sitten perinteistä yleisöljyä tai viimeisimmän öljyteknologian tuotteita. Oston yhteydessä mittaamme ja lisäämme öljyn myös puolestasi.
Lue lisää


Lisäämme pesunesteen säiliöön puolestasi!

Lasinpesunesteemme ovat laadukkaita ja käyttövalmiita. Talvella käytettävät pesunesteet eivät sisällä metanolia ja ne toimivat myös kovassa pakkasessa. Sinun ei tarvitse liata käsiäsi, kun hankit pesunesteen meiltä. Lisäämme sen puolestasi!
Lue lisää

Etuajalla edullisesti katsastukseen! alk. 29€

Etuajan voi ostaa vain netistä varaamalla ja maksamalla etukäteen. Hinnat koskevat henkilö- ja pakettiauton määräaikaiskatsastuksia. Hinta sisältää Traficomin viranomaismaksun 2,73€ (sis. alv 24%). Etuaikoja on tarjolla rajoitetusti.

Varaa aika

 

Meistä sanottua

Olemme mitanneet asiakastyytyväisyyttä eri tavoin jo yli 20 vuotta. Asiakkaamme arvostavat katsastajien ammattiosaamista ja ystävällistä palvelua.

Lue saamiamme palautteita