Varaa aika BG Karstanpoistopalveluun

Voit varata ajan BG Karstanpoistopalveluun katsastuspalvelujen nettiajanvarauksen kautta, mutta muut BG-palvelut hoituvat ilman ajanvarausta. Käytännössä kaikki BG-palvelut hoituvat varsin nopeasti odottaessakin. BG-tuotteista ja -palveluista saat lisätietoa valtakunnallisesta ajanvarauksesta tai suoraan lähimmästä A-Katsastuksestasi.

Auton tankkiin lisätään BG-karstanpoistoainetta.
Polttoainekäyttöisiin moottoreihin kertyy ajossa karstaa. Sen voi poistaa BG-karstanpoistokäsittelyllä.

BG Karstanpoistopalvelu

Puhtaampi moottori on tehokkaampi ja auto taloudellisempi! Useissa palvelupisteissämme on saatavana BG Karstanpoistopalvelu sekä bensiini- että dieselkäyttöisille moottoreille. BG-polttoainejärjestelmien puhdistajat poistavat polttoaineen kulutusta lisäävän karstan yhdellä ammattilaistason tuotteella. Ne lisäävät merkittävästi palotapahtuman ja moottorin tehoa, jolloin auto tuottaa vähemmän päästöjä ja myös kuluttaa vähemmän polttoainetta. Lisäksi moottorin ja sen komponenttien kuluminen hidastuu. BG-karstanpoisto suoritetaan lisäämällä katsastusasemalla BG-tuote ajoneuvon polttoainesäiliöön. Voit varata ajan BG-karstanpoistoon ajanvarauksen kautta tai palvelu voidaan tehdä myös katsastuksen yhteydessä. Aikaa tarvitsee varata vain noin 5 minuuttia.

Hinta 44 €

Ajossa auto tuntuu huomattavasti tehokkaammalta, kiihtyy huomattavasti paremmin ja käy tasaisemmin sekä polttoaineen kulutus laski 8,7 litrasta 7,6 litraan.

– BG Karstanpoistopalvelun asiakas, Vantaa

BG desinfiointipalvelu käynnissä.
BG desinfiointipalvelu poistaa epämiellyttävät hajut autosta ja jättää miedon omenaisen tuoksun.

BG auton sisätilojen desinfiointipalvelu

BG Automotive Sanitising Fogger on tehokas monia viruksia, bakteereja, sieniä ja homeita vastaan (mukaan lukien SARS-CoV-koronavirukset). Tämä voimakas bakteerien tuhoaja ja virusten tappaja poistaa myös ajoneuvon ilmastointijärjestelmästä epämiellyttävät hajut, kuten vaikkapa tupakka, home ja koiran haju. Desinfiointi voidaan tehdä esimerkiksi katsastuksen yhteydessä, mutta aikaa on hyvä varata sille noin 25 minuuttia. Lisätietoja saat asemiemme henkilökunnalta.

Hinta 29 €

Koirien jättämä ällö lemu hävisi autosta. Kiitos!

– BG auton sisätilojen desinfiointipalvelun ostanut asiakas, Tampere

BG-ylläpitotuotepulloja hyllyllä.
BG-ylläpitotuotteilla saadaan puhdistettua moottorista karsta ja lika. Lisäksi ne auttavat säilömään laitteissa olevan polttoaineen varastoinnin aikana niin, että laitteet toimivat taas käyttöön otettaessa moitteettomasti.

BG-ylläpitotuotteet

BG Supercharge II bensiinipolttoaineelle ja BG DFC Plus Easy Treat®177 ml dieselpolttoaineelle ylläpitävät moottorin suorituskykyä ja parantavat polttoaineen varastointikestävyyttä. Ne sopivat polttomoottoreihin kuten esim. ruohonleikkuriin, moottorisahaan, autoon ja veneeseen. (1 pullo riittää 150 litralle dieselpolttoaineitta ja 60 litralle bensiinipolttoainetta.) HUOM! Dieselpolttoaineelle tarkoitettu ylläpitoaine lisätään ammattilaisen toimesta katsastusasemallasi. Aikaa tarvitsee varata vain noin 5 minuuttia.

Hinnat
BG Supercharge II 27,90 €
BG DFC Plus Easy Treat®177 ml 11,20 €

Lisäsin BG-ainetta syksyllä ruohonleikkurin tankkiin ja keväällä leikkuri käynnistyi ekalla nykäisyllä! Ennen on aina saanut talven jälkeen tempoa oikein tosissaan.

– BG-ylläpitotuotteen ostanut asiakas, Tuusula