« Till nyhetslistan

Fusion av inCar, Auto Vatén och A-Katsastus Group ägda Harry Lampinen


FUSION AV FINLANDS STÖRSTA SKADEREPARATIONSKEDJA INCAR, AUTO VATÉN FRÅN HEINOLA OCH HUVUDSTADSBASERADE A-KATSASTUS GROUP ÄGDA HARRY LAMPINEN

InCar Invest Oy, Auto Vatén Oy och Autopeltikorjaamo Harry Lampinen Oy fusioneras och bildar en ny landsomfattande InCar-kedja med 26 betjäningsställen, som specialiserar sig på skadereparationer, målning och service av fordon. InCar-kedjans sammanlagda omsättning kommer att ligga vid närmare 30 miljoner euro och kedjans personal består av 190 fordonsproffs, som alla fortsätter i nuvarande positioner.

Majoritetsägare i det nyligen formade InCar-bolaget blir A-Katsastus Group och det nya bolaget fortsätter sin verksamhet som ett självständigt dotterbolag inom koncernen. InCars grundare och huvudägare Marko Jussila blir det nya bolagets största privata delägare med en 40% andel och verkställande direktör för det nya InCar-bolaget. Auto Vaténs ägare Tommi Vatén fortsätter som operativ chef för nya InCar-kedjan och blir samtidigt delägare i det nya bolaget med en 5% andel.