Jobba hos oss

Grunden för vår verksamhet är en bra och högklassig kundservice. För att vi ska kunna upprätthålla kundservice av hög kvalitet behöver vi de bästa aktörerna inom branschen.

A-Katsastus som arbetsgivare

Enligt vår personalstrategi är våra duktiga och motiverade anställda företagets viktigaste kraft. Vi strävar efter att skapa bra omständigheter för kontinuerlig utveckling av personal och verksamhet. Vi vill att personalen skall vara engagerad till företaget, uppmuntra personalen till ett bra resultat med hjälp av belöning, och säkerställa personalens kunnande.

Vi är intresserade av kundtjänstorienterade teamspelare, som är färdiga att jobba för de gemensamma målen. Vi uppskattar förutom hög yrkeskunskap, också en positiv inställning, vilja att ändra sig enligt omständigheterna, ett kundorienterat tankesätt och förmåga att ta ansvar. 

Vi erbjuder våra anställda utmaningar och möjligheter att utvecklas. Om du vill engagera dig till dessa saker, kom och för vår succéhistoria vidare. Människorna skapar vår framgång!

Öppen ansökan

www.a-katsastus.com/meille-toihin (på finska)

Utbildning till besiktningstekniker

I Finland finns det lagstadgade grundkrav till besiktningsteknikerns yrke. A-Katsastus Ab erbjuder regelbundet grundkurser för de personer som vill bli besiktningstekniker, och arrangerar vid behov tilläggsutbildning åt de som redan jobbar inom branschen. Läs mer!