Huollamme ajanvarausjärjestelmää 10.4. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa. Suosittelemme kaikkia A-Katsastuksessa asioivia tuomaan kasvomaskin ja käyttämään sitä asioinnin aikana. Otathan huomioon, että asiakastiloissamme ei saa olla yhtä aikaa yli 10 asiakasta.

Prosecur-turvamerkintä

Turvamerkintä karkoittaa varkaat

Auton ikkunoihin tehtävä Prosecur-turvamerkintä ehkäisee autovarkauksia tehokkaasti. Turvamerkinnästä syntyy helposti myös mielikuva, että autossa olevat esineetkin ovat turvamerkittyjä.

Ajoneuvon etusivuikkunoissa oleva tarra kertoo varkautta suunnittelevalle, että auton jokaisessa ikkunassa on pysyvä turvamerkintä. Se on mahdoton hioa pois jälkiä jättämättä. Käytännössä merkintöjen poistaminen vaatisi kaikkien lasien vaihtamista.

Prosecur-turvamerkintä täyttää brittiläisen turvamerkintästandardin vaatimukset ja on vakuutusyhtiöiden hyväksymä ja poliisin suosittelema. 

Prosecur-turvamerkinnän saat vain A-Katsastuksen asemilta. Prosecur-palveluita tarjoavat pisteet löydät Palvelupisteet-hausta. Lisätietoja myös valtakunnallisesta asiakaspalvelustamme, puh. 075 323 2222.

Hinnasto

Prosecur-turvamerkinnän teko auton ikkunoihin

  • Ennen merkinnän tekoa tarkistetaan ajoneuvon tiedot ja varmistetaan, että auto ei ole anastettu sen oikealta haltijalta.
  • Merkintä "hiekkapuhalletaan" paineilmatoimisella erikoislaitteella jokaiseen ikkunaan turvamerkintästandardissa määriteltyyn kohtaan.
  • Merkinnän tekemisessä käytetään apuna kirjain- ja numerostensiilejä. Merkintä sisältää kansallistunnuksen FIN ja auton rekisteritunnuksen (esim. FIN ABC-123).
  • Kirjasintyyppi on sama kun suomalaisessa rekisteritunnuksessa.
  • Etusivuikkunoihin kiinnitetään merkinnästä kertovat tarrat.
  • Saat tehdystä turvamerkinnästä todistuksen.
  • Turvamerkinnän tekeminen kestää vain kymmenkunta minuuttia ja se voidaan tehdä odottaessa.