Huollamme ajanvarausjärjestelmää 10.4. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa. Suosittelemme kaikkia A-Katsastuksessa asioivia tuomaan kasvomaskin ja käyttämään sitä asioinnin aikana. Otathan huomioon, että asiakastiloissamme ei saa olla yhtä aikaa yli 10 asiakasta.

Prosecur-turvaura

Turvaura lisää turvallisuutta kaikissa olosuhteissa

Tuulilasin alareunaan tehtävä Prosecur-turvaura puhdistaa pyyhkijänsulat joka pyyhkäisyllä. Kun pyyhkimen sulat kulkevat turvauran ylitse, uran reunat irrottavat sulkiin kertyneen lian. Näin tuulilasi puhdistuu paremmin ja häikäisy ja naarmuuntuminen vähenevät.

Mitä hyötyä Prosecur-turvaurasta?

  • Vähentää pesunesteen kulutusta.
  • Pitää sulat pidempään hyvässä kunnossa.
  • Ehkäisee lumisohjon, asfalttipien, hiekkapölyn, maantiesuolan
  • sekä kesäisin hyönteisten aiheuttamia näkyvyyshaittoja.

Parantunut näkyvyys lisää kaikkien tielläliikkujien turvallisuutta, tuo mukanaan säästöjä ja parantaa ajomukavuutta. Etenkin Suomen vaihtelevissa sääoloissa turvauran edut on todettu käytännössä.

Turvauraa suosittelevat sekä poliisi, liikenneministeriö, Autoliitto, Liikenneturva että vakuutusyhtiöt.

Turvauralla varustettu tuulilasi on testattu Valtion teknillisessä tutkimuskeskuksessa (VTT). Testissä todettiin, että turvaura ei heikennä tuulilasin kestävyyttä. Siksi myös viranomaiset hyväksyvät turvauran käytön.

Prosecur-turvauran saat vain A-Katsastuksen asemilta. Prosecur-palveluita tarjoavat pisteet löydät Palvelupisteet-hausta. Lisätietoja myös valtakunnallisesta asiakaspalvelustamme, puh. 075 323 2222.

Hinnasto

Miten Prosecur-turvaura tehdään tuulilasiin?

Turvaura hiotaan akkukäyttöisellä erikoislaitteella tuulilasin alareunaan pyyhkimen sulkien lepoasennon yläpuolelle.

Ura on vain 0,3 mm syvä ja siten lähes huomaamaton. Turvauran hiominen kestää vain kymmenkunta minuuttia ja se tehdään odottaessa.

Turvaura kestää koko tuulilasin käyttöiän, se ei kulu eikä vaadi huoltoa.