Suosittelemme kaikkia A-Katsastuksessa asioivia tuomaan kasvomaskin ja käyttämään sitä tarvittaessa asiakastiloissa, mikäli niihin muodostuu ruuhkaa. Suosittelemme myös kohtuullisen turvavälin käyttöä.

Piirustuskilpailu

A-Katsastus - Mediataitoviikko 2017 - Piirustuskilpailu
Voittajatyö: Kia Numminen 12v, "Naturecar" (Klikkaa kuva suuremmaksi)

A-Katsastus oli mukana valtakunnallisella Mediataitoviikolla 6.-12.2.2017. Kansallinen audiovisuaalinen instituutti (KAVI) järjestää vuosittain Mediataitoviikon yhdessä noin 40 organisaation kanssa. A-Katsastus järjesti Mediataitoviikon ajaksi piirustuskilpailun 7-12-vuotiaille teemalla ”Media ja liikenne”. Kilpailuun osallistujien toivottiin miettivän uusia tapoja, miten lapset ja aikuiset voisivat käyttää kännykkää ja mediaa turvallisesti liikenteessä tulevaisuudessa.

A-Katsastuksen palvelupisteisiin työnsä palauttaville jaettiin lasten heijastinliivejä ja heijastimia Mediataitoviikon aikana. Lisäksi A-Katsastuksen raati valitsi oman suosikkinsa kilpailutöistä. Voiton vei jyväskyläläisen Kiia Nummisen (12v) hieno työ "Naturecar" positiivisella ja iloisella näkemyksellään tulevaisuuden liikenteestä. Kiian työssä tulevaisuuden autoilija ottaa monipuolisesti huomioon liikenneturvallisuuden lisäksi luonnon sekä eläimet ja autokin on väriltään luontoon sulautuva. Hyvästä tuoksustakaan ei tingitä! Uusi teknologia vauhdittaa auton menoa ja viestiminen kanssa-autoilijoille on kohteliasta.

Voittajalle on toimitettu Wacom Intuos Draw Small -piirtopöytä, johon kuuluu langaton paineherkkä kynä. Onnea Kiia!