Vi rekommenderar att alla som besöker A-Katsastus betjäningsställen tar med sig och använder ansiktsmask under körprovet och vid behov också i kundutrymmena om det uppstår trängsel. Vi ber er också hålla ett lämpligt skyddsavstånd. Tack för samarbetet!

Varför välja Autotohtori?

Fem skäl att välja Autotohtori

Kör säkrare

En Autotohtori-konditionsgranskning tar på ett tillförlitligt sätt reda på bilens kondition och hittar eventuella fel, så att du slipper överraskas av dem på vägen.

Kör miljövänligare

En Autotohtori-konditionsgranskning visar om bilen orsakar utsläpp som strider mot bestämmelserna. Det är lättare att få bukt med utsläppen när man vet var man ska börja.

Sänk driftskostnaderna

Med en Autotohtori-konditionsgranskning kan du sänka driftskostnaderna. T.ex. oupptäckta fel i bränslesystemet kan höja förbrukningen.

Gör en trygg bilaffär

En Autotohtori-konditionsgranskning gör det lättare att köpa och sälja en begagnad bil. En kontroll gör köpet tryggt och underlättar beslutsfattandet: du vet med säkerhet om bilens pris och skick stämmer överens. Både köparen och säljaren kan lita på Autotohtori.

Förutse reparationsbehoven

En Autotohtori-konditionsgranskning visar förutom de aktuella, även de kommande reparationsbehoven. Med hjälp av en konditionsgranskning kan du förbereda dig för eventuella reparationsbehov och planera dem redan i förväg.

Boka tid hos Autotohtori

Boka tid hos Autotohtori via Internet eller genom att kontakta vår kundtjänst, tfn 075 323 9292. Du kan också komma till Autotohtori utan tidsbeställning.

Tidsbeställning på registreringsnumret
Var finns närmaste betjäningsställe?