InCar-lasipalvelu

A-Katsastus - InCar-tuulilasipalvelu

Fick du ett stenskott?

Visste du, att vi reparerar små skador och stenskott på vindrutan på A-Katsastus stationer? Ifall du har en försäkring för vindrutan, så är reparationen kostnadsfri för dig. Stenskotten repareras utan tidsbokning eller i samband med besiktningen.

A-Katsastus - InCar-lasipalvelu
Stationer som erbjuder InCar-lasipalvelu

Det lönar sig att sköta stenskott på vindrutan så snabbt som möjligt. Ett litet stenskott kan enkelt förvandlas till en stor spricka. När detta sker så behöver ditt fordon inte längre godkännas i den periodiska besiktningen, sprickan kan försämra visibiliteten, och således äventyra den egna och passagerarnas säkerhet. vaarantaa

Agera snabbt, ifall du ser ett stenskott i vindrutan. Se till att fukt eller smuts inte  kommer åt den skadade ytan t.ex. genom att lägga en bit genomskinlig packningstejp på stenskottet och låt reparera vindrutan å snarast.

En bra tumregel är, att ifall skottet är mindre än ett två euros mynt till ytan, så kan det repareras. Vid reparationen fylls det skadade stället med hartz, som sedan härdas med UV-ljus. Det reparerade området slipas och poleras därefter. Ifall en av våra proffs kommer åt att reparera vindrutan snabbt efter att skadan skett, och det inte kommit smuts i skadan, är skadan efter reparation nästan osynlig.

Vid fråga om större skador på vindrutan lönar det sig att ta kontakt med InCar-kundtjänsten som betjänar i hela landet www.incar.fi

Tidsbeställning på registreringsnumret