« Uutislistaukseen

Tervetuloa täysin uudistettuun verkkopalveluumme!

Suunnittelimme uudesta palvelusta entistäkin käyttäjäystävällisemmän, jotta palveluihimme tutustuminen ja ajan varaaminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa. Erityistä huomiota kiinnitimme käyttämisen vaivattomuuteen kaikilla nykyaikaisilla pääte- ja mobiililaitteilla. Sinun ei siis tarvitse avata erillistä mobiilisivustoa tai ladata sovelluksia käyttääksesi palveluamme ja varataksesi aikaa.

Palvelupisteiden tarjoamat palvelut helposti näkyvillä

Palvelupisteet-haun avulla näet kunkin palvelupisteen tarjoamat palvelut sekä palveluiden aukioloajat pisteen omalta sivulta. Sieltä pääset myös suoraan varaamaan aikaa määräaikaiskatsastukseen, jälkitarkastukseen tai Autotohtorille. Netistä varattavien palveluiden tarjonta laajenee myöhemmin entisestään.

Ajan varaaminen uudistui

Ajanvarauksessa näet reaaliaikaisesti kunkin palvelupisteen vapaat ajat ja hinnat. Järjestelmä tunnistaa ajoneuvosi rekisteritunnuksen perusteella, ja tarjoaa automaattisesti tarvittavat päästömittaukset, kun varaat aikaa määräaikaiskatsastukseen. Valitset vain sinulle sopivan ajan – helppoa! Ajanvaraukseen

Usein kysyttyä -osio laajeni

Uudistetusta ja laajennetusta Usein kysyttyä -osiosta löydät vastaukset tavallisimpiin kysymyksiin, kuten milloin auto pitää katsastaa, miksi päästömittaukset ja OBD ovat pakollisia ja miten auto rekisteröidään omiin nimiin.