« Uutislistaukseen

Ajankohtaista katsastustoimialalta

Syyskuu 2014

Työntäyteinen syksy on täydessä vauhdissa kaikissa toimintamaissamme ja keskitymme koko A-Katsastus Groupissa toiminnan ja palveluidemme kehittämiseen. Olemme kuluneen vuoden aikana edelleen täsmentäneet strategiaamme. Samassa yhteydessä olemme päivittäneet konserniarvojamme, jotka on tehty jo 20 vuotta sitten. Maailma ympärillämme muuttuu, mutta toimintamme arvopohja pysyy vahvasti samana. Olemme nyt ja jatkossakin ensisijaisesti edistämässä liikenteen turvallisuutta kaikkien tielläliikkujien hyväksi.

Asemamme kotimarkkina-alueillamme on vahva. Ruotsin yhtiömme Carspect on vahvistanut jalansijaansa entisestään ja avasimme sinne elokuussa jo 56. katsastusaseman, tällä kertaa Hallstahammariin Tukholman länsipuolelle. Latviassa, Virossa ja Puolassa liiketoimintamme etenee vuoden jälkimmäisellä puoliskolla hyvässä vauhdissa.

Suomessa olemme mielenkiintoisten mahdollisuuksien edessä. Vuosia esillä ollut katsastuslainsäädäntöön liittyvä keskustelu saavutti yhden päätepisteensä, kun uusi laki astui voimaan 1.7. Haluamme tuoda henkilöstömme asiantuntijuuden entistä paremmin asiakkaidemme hyödyksi. Uuden lainsäädännön myötä meillä on siihen vihdoin myös tilaisuus. Se mahdollistaa meille uusien asiakaslähtöisten tuotteiden ja palveluiden tuomisen suomalaisille autoilijoille.

Olemme panostaneet kuluneiden 18 kuukauden aikana mittavasti myös järjestelmäkehitykseen. Lokakuussa julkaistaan A-Katsastukselle toimialan monipuolisin verkkopalvelu, jonka tuotannossa on kiinnitetty erityistä huomiota käyttäjäkokemuksen helppouteen. Tulevina kuukausina myös kaikkien muiden tytäryhtiöidemme verkkosivut uudistuvat.

Merkittävin uusi palvelukokonaisuus on AUTOTARVIKE+, jonka lanseeraus on tänä syksynä. Olemme vuosien varrella saaneet asiakkailtamme palautetta, jonka mukaan katsastuksen yhteydessä havaittuihin pikkuvikoihin ei löydy nopeaa apua. Jatkossa asiakkaamme ei tarvitse lähteä etsimään vaikkapa uusia tuulilasinpyyhkijöitä, polttimoa tai lasinpesunestettä muualta, koska hän voi saada ne A-Katsastuksen yhteydessä. Samalla panostamme auton kuntoon liittyvien vinkkien ja neuvojen jakamiseen. Myös öljyn lisääminen ajoneuvoon onnistuu meillä. Palvelumme laajentuu vuoden loppuun mennessä ympäri Suomea kaikkiaan yli 150 asemallemme.

Henkilökuntamme vuosikymmenten varrella kertynyt asiantuntijuus saadaan vihdoinkin paremmin asiakkaidemme käyttöön. Samalla työmme liikenteen turvallisuuden hyväksi jatkuu entistä monipuolisempana. Tavoitteemme on olla sekä yksityisautoilijoiden että yritysasiakkaidemme paras kumppani.

Hyvää syksyä ja turvallista ajomatkaa!

Kari Kivikoski
Toimitusjohtaja