Suosittelemme kaikkia A-Katsastuksessa asioivia tuomaan kasvomaskin ja käyttämään sitä tarvittaessa asiakastiloissa, mikäli niihin muodostuu ruuhkaa. Suosittelemme myös kohtuullisen turvavälin käyttöä.

« Uutislistaukseen

Haetaan laitemekaanikkoa / laiteinsinööriä

A-Test & Consulting Oy hakee LAITEMEKAANIKKOA / LAITEINSINÖÖRIÄ vakituiseen työsuhteeseen Uudenmaan alueelle. Tehtäviisi kuuluvat erilaiset autokorjaamolaitteiden mekaaniset korjaus- ja asennustyöt, kalibroinnit, huollot ja tarkastukset. Toivomme sinulla olevan edellä mainituista tehtävistä aikaisempaa kokemusta. Autonostintarkastajan ja sähköasennusoikeudet ovat eduksi.

Työ edellyttää halua ja joustavuutta matkatöihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Marko Savela, puh. 045 632 2049.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin 22.1.2016 mennessä osoitteeseen rekrytointi@a-katsastus.fi.

A-Test & Consulting Oy on vaativiin autoalan laadun kehittämiseen, auditointiin, testauksiin, hyväksytty asiantuntija -palveluihin ja korjaamolaitteiden asennukseen, huoltoon, korjauksiin sekä kalibrointiin ja tarkastuksiin erikoistunut yritys. Yrityksemme on erikoistunut tekemään erilaisia luottamuksellisia toimeksiantoja ja testejä jälleenmyyjille, ajoneuvomaahantuojille, ajoneuvovalmistajille, autolehdille sekä viranomaisille.

A-Test & Consulting on osa A-Katsastus Oy:tä, joka on Pohjois-Euroopan johtava yksityinen ajoneuvojen katsastus- rekisteröinti- ja kuljettajantutkintoalan yritys. Konsernilla on 1300 työntekijää ja 270 katsastusasemaa viidessä maassa. Suomen lisäksi toimintaa on Puolassa, Latviassa, Ruotsissa ja Virossa. Pääkonttori sijaitsee Pitäjänmäellä Helsingissä. www.a-katsastus.com