Suosittelemme kaikkia A-Katsastuksessa asioivia tuomaan kasvomaskin ja käyttämään sitä tarvittaessa asiakastiloissa, mikäli niihin muodostuu ruuhkaa. Suosittelemme myös kohtuullisen turvavälin käyttöä.

« Uutislistaukseen

Haetaan korvauskäsittelijää Helsinkiin

Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy hakee Helsinkiin

KORVAUSKÄSITTELIJÄÄ

Työtehtäviisi kuuluvat mm. vakuutusyhtiön korvauskäsittely, kustannuslaskutukseen ja vahinkotarkastukseen liittyvät tehtävät.

Työn tehokas ja menestyksekäs hoitaminen edellyttää ajoneuvotekniikan ja korvausjärjestelmien sekä vakuutusehtojen tuntemusta, tietoteknistä osaamista, halua ja tahtoa kehittyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Kielitaito on eduksi.

Työ alkaa 1.3.2016 tai sopimuksen mukaan ja työsuhde on määräaikainen 31.12.2016 asti.

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Janne Aho, janne.aho(a)svt.fi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.3.2016 mennessä sähköpostitse: rekrytointi(at)a-katsastus.fi

A-Katsastus Group on yksi Euroopan johtavista ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoavista toimijoista. Palveluvalikoima kattaa myös kuljettajantutkintopalvelut, tieliikenteen lupapalvelut, autotarvikkeiden myynnin sekä autoalan vahinkotarkastukset, testaus-, kolarikorjaamo- ja huoltopalvelut. A-Katsastus Groupilla on 1300 työntekijää ja 270 katsastusasemaa viidessä EU-maassa. Suomen lisäksi toimintaa on Puolassa, Latviassa, Ruotsissa ja Virossa. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. www.a-katsastus.com