Suosittelemme kaikkia A-Katsastuksessa asioivia tuomaan kasvomaskin ja käyttämään sitä tarvittaessa asiakastiloissa, mikäli niihin muodostuu ruuhkaa. Suosittelemme myös kohtuullisen turvavälin käyttöä.

« Uutislistaukseen

A-Katsastus hakee useita katsastajia pääkaupunkiseudulle

Meillä pääset tutustumaan autoihin pintaa syvemmältä. Olet myös mukana varmistamassa, että jokainen tiellä vastaantuleva auto on turvallinen. Olethan joustava asiakaspalvelija, pidät tiimityöskentelystä ja katsastustyön ohella myyntityö sujuu sinulta luontevasti. Katsastustyösi sisältää kevyen määräaikaiskatsastukset, joten toivomme sinulla olevan kevyen kaluston määräaikaiskatsastusoikeudet valmiina. Raskaan kaluston katsastusoikeudet ja erikoiskatsastusoikeudet katsotaan eduksi. 

Mikäli sinulla ei vielä ole katsastusoikeuksia, niiden hankkiminen on mahdollista meidän kauttamme. Koulutus alkaa 18.4.2016 Vantaalla. Edellytyksenä on, että olet suorittanut alalle tarvittavan perustutkinnon (teknikko, insinööri, amk-insinööri tai mekaanikon ammattitutkinto) ja sinulla on riittävästi korjaamokokemusta. 

Haemme useita katsastajia. Työsuhde on vakituinen ja alkaa 18.4.2016 tai sopimuksen mukaan. Työpaikkasi sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Ensisijainen työntekopaikkakuntasi on neuvoteltavissa (Espoo, Helsinki, Vantaa, Tuusula). Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Jussi Katajamäki, jussi.katajamaki(at)a-katsastus.fi. Kerro itsestäsi ja lähetä vapaamuotoinen hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.4.2016 sähköpostilla osoitteeseen: rekrytointi(at)a-katsastus.fi

A-Katsastus Group on yksi Euroopan johtavista ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoavista toimijoista. Palveluvalikoima kattaa myös kuljettajantutkintopalvelut, tieliikenteen lupapalvelut, autotarvikkeiden myynnin sekä autoalan vahinkotarkastukset, testaus-, kolarikorjaamo- ja huoltopalvelut. A-Katsastus Groupilla on 1300 työntekijää ja 270 katsastusasemaa viidessä EU-maassa. Suomen lisäksi toimintaa on Puolassa, Latviassa, Ruotsissa ja Virossa. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä.
www.a-katsastus.com