Suosittelemme kaikkia A-Katsastuksessa asioivia tuomaan kasvomaskin ja käyttämään sitä tarvittaessa asiakastiloissa, mikäli niihin muodostuu ruuhkaa. Suosittelemme myös kohtuullisen turvavälin käyttöä.

« Uutislistaukseen

Vielä ehdit hakea vahinkotarkastajan paikkaa!

Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy hakee Helsinkiin, Tampereelle tai Ouluun

VAHINKOTARKASTAJAA

Työtehtäviisi kuuluvat ajoneuvovahinkojen tarkastaminen ja asiakaspalvelu   

Työn tehokas ja menestyksekäs hoitaminen edellyttää teknistä koulutusta, kokemusta auto- ja korikorjauksesta sekä korjaamoprosessien tuntemusta, lisäksi asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta, markkinointihenkisyyttä ja halua tiimityöskentelyyn. Vakuutusalan tuntemus ja Cabas –osaaminen sekä kielitaito ovat eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikköt Helsinki ja Tampere Tero Juntunen, puh. 0205 577 215, Oulu Markku Sääskilahti, puh, 0205 577 792

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.4.2016 mennessä sähköpostitse: rekrytointi(at)a-katsastus.fi

A-Katsastus Group on yksi Euroopan johtavista ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoavista toimijoista. Palveluvalikoima kattaa myös kuljettajantutkintopalvelut, tieliikenteen lupapalvelut, autotarvikkeiden myynnin sekä autoalan vahinkotarkastukset, testaus-, kolarikorjaamo- ja huoltopalvelut. A-Katsastus Groupilla on 1300 työntekijää ja 270 katsastusasemaa viidessä EU-maassa. Suomen lisäksi toimintaa on Puolassa, Latviassa, Ruotsissa ja Virossa. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. 
www.a-katsastus.com