« Uutislistaukseen

InCar, Auto Vatén ja A-Katsastus Groupin omistama Harry Lampinen yhdistyvät

SUOMEN SUURIN AUTOVAURIOKORJAAMOKETJU INCAR, AUTO VATÉN HEINOLASTA JA A-KATSASTUS GROUPIN OMISTAMA PÄÄKAUPINKISEUDULLA TOIMIVA HARRY LAMPINEN YHDISTYVÄT
 
InCar Invest Oy, Auto Vatén Oy ja Autopeltikorjaamo Harry Lampinen Oy yhdistyvät muodostaen valtakunnallisesti toimivan autojen vauriokorjaamiseen ja maalaamiseen sekä huoltoihin erikoistuneen 26 toimipisteen InCar –ketjun. InCar –ketjun yhdistetty liikevaihto tulee olemaan lähes 30 miljoonaa euroa ja ketjun henkilöstöön kuuluu 190 autoalan asiantuntijaa, jotka kaikki jatkavat nykyisissä tehtävissään.
 
Nyt muodostetun InCar-yhtiön enemmistöomistajaksi tulee A-Katsastus Group ja uusi yhtiö jatkaa toimintaansa konserniin kuuluvana itsenäisenä tytäryhtiönä. InCarin perustajasta ja pääomistajasta Marko Jussilasta tulee uuden yhtiön suurin henkilöomistaja 40% osuudella ja InCar-yhtiön toimitusjohtaja. Auto Vatén Oy:n omistaja Tommi Vatén jatkaa InCar-ketjun palveluksessa operatiivisena johtajana ja samalla hänestä tulee myös uuden yhtiön osakas 5%:lla.