« Uutislistaukseen

A-Katsastus aloitti valtakunnallisen noutokatsastuksen koronaviruksen johdosta

A-Katsastus aloitti 20.3.2020 valtakunnallisen noutokatsastuksen kuluttaja-asiakkaille. Ajoneuvo haetaan asiakkaan pihasta ja palautetaan katsastuksen jälkeen samaan paikkaan. Asiakas tilaa palvelun katsastusasemalta ja palvelu suoritetaan sovittuna aikana. Noutokatsastus on järjestetty siten ettei asiakkaan ja katsastajan tarvitse kohdata fyysisesti. Palvelu on suunnattu erityisesti koronaviruksen riskiryhmille ja sen voi tilata ja maksaa myös ilman nettiyhteyttä.

”Kotimaisena katsastusyrityksenä ja alan suurimpana toimijana kannamme osaltamme vastuuta koronaviruksen leviämisen hidastamisesta ja riskiryhmien suojelemisesta. Pystymme tarjoamaan koko Suomen kattavaa katsastuspalvelua myös noutokatsastuksen osalta” toteaa A-Katsastuksen liiketoimintaryhmän johtaja Petri Haikola 

Noutokatsastusta tarjoaa alkuun 27 A-Katsastuksen asemaa ja asemia lisätään kysynnän mukaan. Noutopalvelun hinta on 50 € sekä lisäksi asemakohtainen katsastus- ja lakisääteinen päästömittausmaksu. A-Katsastuksen palvelut jatkuvat myös asemilla täysin normaalisti.

Lisätietoa palvelusta sekä sitä tarjoavat asemat ja niiden puhelinnumerot löydät: www.a-katsastus.fi/noutokatsastus