Suosittelemme kaikkia A-Katsastuksessa asioivia tuomaan kasvomaskin ja käyttämään sitä tarvittaessa asiakastiloissa, mikäli niihin muodostuu ruuhkaa. Suosittelemme myös kohtuullisen turvavälin käyttöä.

Tiedot vakuutustasi varten

Tämän palvelun avulla saat hinta-arvion haluamallesi ajoneuvovakuutukselle. Palvelu on käytettävissä rekisteröidyille yksityisessä käytössä oleville henkilöautoille, pakettiautoille, mopoille, moottoripyörille ja mönkijöille. (Jos ajoneuvosi on jo vakuutettu Fenniassa ja haluat muuttaa vakuutusturvaa, ota yhteys Fenniaan.)

Syötä rekisteritunnus

Ajoneuvon tiedot

Syötä henkilötiedot

Ole hyvä ja täytä henkilötietosi, niin saamme laskettua sinulle vakuutuksen hinta-arvion.

Haluan jatkossa muistutuksen, kun katsastus on ajankohtainen sekä muuta katsastukseen ja autoiluun liittyvää hyödyllistä tietoa ja tarjouksia:

Arvostamme tietojasi. Emme spämmää sinua! Lähetämme viestejä vain muutamia kertoja vuodessa. Lähetämme muistutuksia pääsääntöisesti vain henkilö-, paketti- ja mopoautoille sekä mönkijöille. Arvomme kaikkien yhteystietonsa antaneiden kesken katsastuslahjakortteja. (Arvonnan säännöt) Muistutuslistalle liittyminen ei maksa sinulle mitään eikä velvoita sinua mihinkään. Pääset halutessasi pois listalta milloin tahansa (noudattamalla viestin mukana tulevaa ohjetta).

Palvelussa mukana