Unohtuiko katsastus?

Muistakatsastus.fi-palvelu auttaa! Jätä tietosi yksityis- tai yritysasiakkaana, niin muistutamme sinua lähestyvästä katsastuksesta noin kuukautta ennen ajoneuvosi viimeistä katsastusajankohtaa. Voit voittaa myös katsastuslahjakortin!

Tilaa katsastusmuistutus
Katsastuspäivä merkattuna kalenteriin
Ekologinen-vaihtoehto -ikoni

Ekologisempi sähköinen muistutus

Kun tilaat sähköisen katsastusmuistutuksen, vähennät samalla paperisten viestien määrää. Sähköisen muistutuksen linkistä pääset kätevästi ajanvaraukseen!

Kalenterimerkintä-ikoni

Mitkä ajoneuvot saavat muistutuksen?

Lähetämme muistutuksia asiakkaille, joilla on henkilö-, paketti-, matkailu- tai mopoauto, raskas ajoneuvo tai mönkijä. Perävaunut eivät kuulu säännöllisten muistutusten piiriin. (Traficomille tiedonluovutuskiellon tehneet eivät voi saada katsastusmuistutusta ajoneuvoistaan.)

Stop-ikoni

Katsastamaton ajoneuvo on käyttökiellossa

Tiesithän, että jos katsastusta ei ole suoritettu sille asetettuna viimeisenä ajankohtana, ajoneuvo on käyttökiellossa. Sitä ei saa silloin käyttää lainkaan liikenteessä, vaan ajaa ainoastaan ennalta varattuun katsastukseen.

Maksuton muistutus -ikoni

Katsastusmuistutus on maksuton

Muistutuslistalle liittyminen ei maksa sinulle mitään, eikä velvoita sinua mihinkään. Pääset halutessasi pois listalta milloin tahansa noudattamalla muistutusviestin mukana tulevaa ohjetta.

Asiakkaat-ikoni

Emme spämmää sinua!

Katsastusmuistutuksen lisäksi saatat saada meiltä myös katsastukseen ja autoiluun liittyvää tietoa ja tarjouksia. Käytämme asiakastietojasi vastuullisesti ja lähetämme viestejä vain muutamia kertoja vuodessa.

Lahjakortti-ikoni

Osallistu arvontaan

Voit voittaa ilmaisen katsastuksen! Arvomme katsastusmuistutusten tilanneiden ja postiosoitteensa jättäneiden kesken katsastuslahjakortteja.

Mukavaa kun aina muistutatte, että katsastus lähenee. Muuten kyllä unohtaisin!

– Asiakas, Rauma