Råkar du ibland glömma bort besiktningen?

A-Katsastus tjänst Muistakatsastus.fi hjälper dig! Lämna dina uppgifter så påminner vi dig när besiktningen närmar sig. Du kan beställa en påminnelse som privat- eller företagskund. Du kan också vinna ett besiktningspresentkort!

Beställ en elektronisk besiktningspåminnelse!
En besiktare från A-Katsastus och en kund vid en bil.
Ikonen Ekologiskt alternativ

En mer ekologisk elektronisk påminnelse

När du beställer en elektronisk besiktningspåminnelse minskar du på samma gång antalet pappersmeddelanden. Med länken i den elektroniska påminnelsen kommer du smidigt till tidsbokningen!

Ikonen Kalendermarkering

Vilka fordon får en påminnelse?

Vi skickar påminnelser till kunder som har en personbil, paketbil, husbil eller mopedbil, ett tungt fordon eller en fyrhjuling. Släpvagnar omfattas inte av regelbundna påminnelser.

Ikonen Stopp

Om fordonen hade inte besiktats så får det ett användningsförbud

Du känner väl till att om du inte har besiktat ditt fordon innan det sista besiktningsdatumet för det, så får det ett användningsförbud. Då får det inte användas i trafiken alls, utan får köras endast till en besiktning som bokats på förhand.

Ikonen Kostnadsfri påminnelse

Besiktningspåminnelser är kostnadsfria

Att gå med i påminnelselistan kostar dig ingenting och du förbinder dig inte till något. Du kan som helst bli borttagen från listan om du vill det genom att följa instruktionerna som kommer med i påminnelsemeddelandet.

Ikonen Kunder

Vi spammar dig inte!

Förutom besiktningspåminnelser kan du också få information och erbjudanden om besiktningar och bilkörning. Vi använder dina kunduppgifter på ett ansvarsfullt sätt och skickar meddelanden endast några gånger per år.

Ikonen Presentkort

Du deltar i en utlottning

Du kan vinna en gratis besiktning! Vi lottar ut besiktningspresentkort bland dem som beställt besiktningspåminnelsen och lämnat postadressen. Dessa presentkort är giltiga på alla A-Katsastus-stationer i Finland.

Det är bra att ni alltid kommer ihåg när besiktningen närmar sig. Annars skulle jag nog glömma bort den!

– Kund, Raumo