Ajanvaraus

Voit varata ajan ja tehdä muutoksia varaukseesi tällä sivulla. Käytä ajoneuvosi rekisteritunnusta varauksessa, niin tunnistamme mm. autosi katsastusajankohdan ja erityistarpeet. Tervetuloa varaamaan aikaa kattavaan A-Katsastuksen palvelupisteverkostoon.

Tee varaus

Ohjeita ajanvaraukseen

Varausehdot ja ohjeet ajanvaraukseen liittyen.

Ohjeita ajanvaraukseen

Muokkaa aikaa

Tee muutoksia varaukseen tai peruuta varaamasi aika.

Muokkaa varausta

Etsitkö muita palveluja?

Esimerkiksi rekisteröinti- ja muutoskatsastuksiin aika varataan suoraan palvelupisteestä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Asiakaspalvelu
Missä on lähin palvelupiste?
 
Usein kysyttyä

Milloin auto pitää katsastaa?

Määräaikaiskatsastuksen ajankohta määräytyy rekisteröintitodistukseen merkityn käyttöönottopäivän mukaan. Jos käyttöönottopäivämäärää ei ole merkitty rekisteröintitodistuksen tekniseen osaan täydellisenä, määräytyy ajankohta rekisteritunnuksen viimeisen numeron mukaan. Henkilö- ja pakettiautot on katsastettava neljän kuukauden aikana, joka päättyy käyttöönottopäivää vastaavana päivänä. Jos ko. päivä osuu pyhäpäivälle tai lauantaille, on seuraava arkipäivä viimeinen mahdollinen päivä katsastaa ajoneuvo.

Voit tarkistaa katsastusajankohdan rekisteröintitodistuksen teknisestä osasta (osa 1). Lisätietoja saat nettisivuiltamme kohdasta Milloin katsastukseen tai soittamalla asiakaspalveluumme 075 323 2222.

Lue koko vastaus ›
Etuajat alkaen 29 €

Edullisemmin katsastukseen kun varaat netistä.