Voit varata ajan katsastus- ja rekisteröintipalveluihin verkkosivuillamme tai puhelimitse valtakunnallisen ajanvarausnumeromme kautta niille ajoneuvotyypeille, jotka ovat tarjolla ajanvarausjärjestelmässä. Muutos- ja erikoiskatsastuksia ei voi varata netissä. Otathan näissä tapauksissa yhteyttä valtakunnalliseen ajanvaraukseen.
Asiakaspalvelun yhteystiedot

Autotohtori-kuntotarkastukset

Autotohtorin voi varata vain henkilö- ja pakettiautolle, jonka kokonaismassa on enintään 3500 kg. Tutustu sivuun:
Autotohtori

Leasing-autojen katsastukset

Tarkista katsastus- ja maksukäytännöt leasing-yhtiöstäsi ja tutustu sivuun:
Leasing-auton katsastus

Ajanvaraus

Valitse ajoneuvosi tyyppi sekä haluamasi palvelu. Jos et aio teettää lakisääteisiä mittauksia määräaikaiskatsastuksen yhteydessä, tarvitset silloin katsastukseen tullessasi mukaan katsastukseen tarkoitetun voimassaolevan todistuksen muualla tehdyistä päästömittauksista. Tutustu myös sivuun:
Lakisääteiset mittaukset

Etuajat ja kampanjat

Jos varaat edullisemman Etuajan katsastukseen, ne edellyttävät maksua etukäteen netissä. Etuajat on tarkoitettu vain henkilö- ja pakettiautoille. Välillä saatat törmätä myös normaalihintaa edullisempiin kampanjahintoihin, jotka eivät välttämättä vaadi ennakkomaksua. Etuaikoja tai kampanjahintoja ei voi yhdistää muihin alennuksiin/tarjouksiin.

Kampanjakoodit
Uudistamme parhaillaan ajanvarausjärjestelmäämme ja tällä hetkellä kampanjakoodien syöttäminen ajanvarauksen aikana ei ole mahdollista. Mikäli sinulla on alennukseen oikeuttava kampanjakoodi nettivarauksiin, tee varaus normaalisti ilman koodia. Älä maksa asiointiasi netissä. Kerro koodi sitten maksaessasi asiointiasi katsastusasemalla. Varaudu myös todistamaan mahdollinen jäsenyytesi tai työnantajasi.

Yhteystiedot

Täytä yhteystietosivulla vähintään nimesi ja puhelinnumerosi varausvahvistusta ja mahdollisia muutoksia varten. Yhteystietojen avulla voimme ottaa sinuun yhteyttä, jos joudumme jostain syystä siirtämään varaamaasi aikaa.

Varausvahvistus ja varaustunnus

Varausvahvistus-sivulla näet varaustunnuksen, jonka avulla voit myöhemmin muuttaa varausta. Saat varausvahvistuksen varaushetkellä antamaasi sähköpostiosoitteeseen/puhelinnumeroon.

Ennakkomaksaminen

Voit maksaa ennakkoon. Se nopeuttaa käyntiäsi. Nettivaraajan Etuajat katsastukseen edellyttävät ennakkomaksua. Maksupalvelumme tuottaa Paytrail. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi lukee saajana Paytrail.

Maksaminen palvelupisteessä

Palvelupisteissämme käyvät maksuvälineenä pankkikortit, yleisimmät luotto- ja maksukortit (pois lukien American Express) sekä käteinen raha. Normaalihintaisten katsastusten maksun voi suorittaa joko ennakkoon tai palvelupisteessä.

Kuitti
Varsinaisen myyntikuitin saat palvelupisteessä palvelun yhteydessä. Sähköpostilla lähetetty varausvahvistus katsastuksesta ei ole esimerkiksi verottajalle kelpaava kuitti.

Varauksen muuttaminen/peruminen

Voit kirjautua varaustunnuksen avulla varauksellesi. Ennakkoon maksamattomien varausten muutokset ja peruutukset voit tehdä itse. Maksettujen aikojen osalta ota yhteys valtakunnalliseen ajanvaraukseen, puh. 075 323 2222 (ma–pe 7.30–18, la 9-14).
Huomaathan, että maksetun katsastuksen voi vaihtaa vain samanhintaiseen tai halvempaan aikaan. Jos olet varannut ja maksanut normaalihintaisen katsastusajan ja muutat sen edullisempaan ajankohtaan, ei hinnan erotusta palauteta.
Kirjaudu varaukselle

Kysymys-ikoni

Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät kootusti meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä ja yleisimpiä vastauksia.

Usein kysytyt kysymykset
Neuvonta-ikoni

Katsastus- ja rekisteröintineuvonta

Rekisteröinti- ja katsastusneuvonta on keskittynyt kokonaan katsastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoaviin palvelupisteisiin.

Katsastus- ja rekisteröintineuvonta