A-Katsastuksen edustaja ja uusi työntekijä kättelevät.

Avoimet työpaikkamme

Haluatko olla yksi meistä ja edistää suomalaista liikenneturvaa? Hae mukaan osaavaan joukkoomme! Voit jättää myös avoimen hakemuksen. Mikäli sinulla ei vielä ole työssä vaadittavia oikeuksia, koulutamme sinut tarvittaessa tehtävään. Avointen työpaikkojen sivulta näet, mihin haemme tällä hetkellä työntekijöitä.

Avoimet työpaikat
Pyöräilijä pitää kiinni ohjaustangosta.

Erinomaiset työsuhde-edut

Meillä saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut. Käytössäsi on ePassi liikuntaan ja kulttuuriin sekä halutessasi myös työsuhdepolkupyörä leasing-sopimuksella. Työterveyspalvelujemme lisäksi sairauskassan jäsenenä maksat esim. erikoislääkäreistä ja hieronnoista vain 20%. Tuemme myös lounasruokailua ja saat huomattavia alennuksia lukuisissa ravintoloissa (30-50%).

Henkilöstöedut A-Katsastus-konsernissa
A-Katsastuksen katsastaja auton alla.

Kouluttaudu katsastajaksi!

Koulutamme avoinna oleviin työtehtäviimme valittuja uusiksi katsastajiksi eri puolille Suomea. Mikäli tulet valituksi tehtävään, vastaamme useiden tuhansien eurojen arvoisen katsastajakoulutuksesi kuluista. A-Katsastus Oy:llä on viranomaisen myöntämä lupa kaikkeen katsastajien lakisääteiseen koulutukseen.

Kouluttaudu katsastajaksi
A-Katsastuksen Pauliina Turja tutkii auton eturengasta.

Millaista on työskennellä A-Katsastuksessa?

A-Katsastuksessa tehdään merkittävää liikenneturvallisuustyötä. Minkälaisia työpäivät ja -tehtävät ovat? Työntekijämme kertovat.

Työntekijämme kertovat
A-Katsastuksen lippu liehuu

A-Katsastus työnantajana

Olemme alan johtava, vakavarainen ja Suomen suurin yksittäinen toimija katsastusliiketoiminnassa, jolla on yli sadan vuoden historia.

A-Katsastus-konserni työnantajana
Ajovarman tutkinnonvastaanottaja hymyilee.

Koulutus- ja työkokemusvaatimukset eri tehtäviin

A-Katsastus-konsernissa on useita yrityksiä, jotka työllistävät erilaisella osaamistaustalla olevia työntekijöitä eri puolilla Suomea.

Koulutus- ja työkokemusvaatimukset eri tehtäviin