Etsitkö henkilö- tai pakettiauton katsastushintoja?

Henkilö- tai pakettiauton määräaikaiskatsastusten tai lakisääteisten mittausten hinnat vaihtelevat asemittain ja ajankohdittain. Löydät kunkin katsastusaseman tarkemmat hinnat palvelupistehaulla.

Määräaikaiskatsastukset, jälkitarkastukset, lakisääteiset mittaukset

Henkilö- ja pakettiautotHintamme vaihtelevat palvelupisteittän ja ajankohdittain. Löydät kaikki palvelupisteemme ja niiden määräaikaiskatsastusten sekä lakisääteisten mittausten hinnat palvelupistehaulla ja varausta tehdessäsi. Nettivaraajille on tarjolla myös edullisia Etuaikoja, jotka koskevat vain henkilö- ja pakettiautoja. Ne on varattava ja maksettava ennakkoon netissä. Saatavilla rajoitetusti.
Leasing-ajoneuvotLeasePlanin, ALDin, Fleet Innovationin ja Arvalin sopimusasiakkaana voit varata ajan normaalisti palvelupisteeseemme tai voit saapua paikalle ilman ajanvarausta. Katsastuksen jälkeen kassalla tehdään lasku, joka lähetetään leasing-yhtiöösi. Muiden leasing-yhtiöiden asiakkaana sinun tulee tarkistaa katsastuksen osalta maksukäytäntö omasta leasing-yhtiöstäsi. Mikäli katsastusasia on akuutti, voit varata ajan palvelupisteeseemme tai tulla paikalle ilman ajanvarausta ja maksaa katsastuksen itse. Voit myöhemmin selvittää maksukäytännöt ja periä kuittia vastaan summan takaisin leasing-yhtiöltäsi jos katsastus kuuluu sopimukseesi. Leasing-asiakas ei tarvitse asiointia varten erillisiä tositteita, vaan auton omistajan tiedot löytyvät rekisterinumeron perusteella.
Raskaat ajoneuvotRaskaiden ajoneuvojen katsastushinnoista saat lisätietoja valtakunnallisesta ajanvarauksestamme puh. 075 323 2222.
Ohita video

Mille ajoneuvolle edullisen Etuajan voi varata?

A-Katsastus neuvoo -infovideolta saat tietoa Etuajoista.

A-Katsastus neuvoo – Edulliset Etuajat

Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Autotohtori-kuntotarkastus

Asiantuntijan tekemä, perusteellinen ja puolueeton arvio auton kunnosta, kesto n. 60 min. Saatavilla henkilö-, paketti- ja matkailuautoille (paino enintään 3500 kg).

Autotohtori99,00
Autotohtori määräaikaiskatsastuksen yhteydessä79,00

Rekisteröintiasiat

Alv 0%, viranomaismaksuista ei peritä arvonlisäveroa.

Rekisterikilpi5,50
Kilpi kadonneen/turmeltuneen tilalle7,50
Rekisteröinti, liitteetön8,50
Rekisteröinti, liitteellinen19,00
Rekisteröintitodistuksen I ja II osan tulostus8,50
Teknisen osan kopio8,50
Siirtolupa15,00
Rekisteröintitodistuksen teknisen osan tulostaminen0
Liikennekäytöstäpoisto19,00
Liikennekäyttöönotto0

Erikoiskatsastukset

Rekisteröintikatsastus vaurioajoneuvo190,00
Rekisteröintikatsastus EU-tyyppihyväksytty159,00
Laaja rekisteröintikatsastus280,00
MuutoskatsastusHinta vaihtelee palvelupisteittäin. Tarkista hinta valtakunnallisesta asiakaspalvelustamme p. 075 323 2222 tai ota yhteyttä Palaute-lomakkeella.
Noutokatsastus 50€ (max. 20 km/suunta) ja lisäksi asemakohtainen katsastus- + lakisääteinen päästömittausmaksu. Vain henkilö- ja pakettiautoille max. 3500 kg. Saatavilla vain osalla asemista.

Etsitkö ajokorttien tai tieliikenteen lupien hintoja?

Löydät ne erillisestä hinnastosta.

 Kuljettajantutkintojen ja lupien hinnat
Maksutavat-ikoni

Miten voin maksaa asiointini?

Maksuvälineenä käyvät pankkikortit, yleisimmät luotto- ja maksukortit sekä käteinen raha. Verkossa varaamasi palvelut voit maksaa myös etukäteen. Edulliset Etuajat katsastukseen edellyttävät aina ennakkomaksua. Verkkomaksupalvelumme tuottaa Paytrail. Valitse sinulle sopiva maksutapa eri vaihtoehdoista.

Muistakatsastus.fi-logo