A-Katsastuksen lippu liehuu

Palvelupisteitä Hangosta Ivaloon

A-Katsastus ja Ajovarma palvelevat valtakunnallisesti ja osa katsastusasemistamme myös iltaisin ja lauantaisin. Löydät palvelupistehaulla tai varausta tehdessäsi kaikkien palvelupisteiden osoitetiedot ja niiden tarjoamat palvelut sekä hinnat. Yhteydenotot palvelupisteisiin menevät valtakunnallisten ajanvarausnumerojen kautta.

Etsi lähin palvelupiste
Hakemuksen täyttäminen käynnissä Ajovarman toimistossa

Mitä ajokokeen tai teoriakokeen suorittaminen maksaa?

Ajovarman tarjoamien viranomaispalveluiden hinnat määräytyvät kulloinkin voimassa olevan liikenne- ja viestintäministeriön maksuasetuksen perusteella. Niistä ei peritä arvonlisäveroa.

Ajokorttien ja lupien hinnat
A-Katsastuksen katsastaja ja asiakas auton luona

Paljonko katsastaminen maksaa?

Määräaikaiskatsastusten hinnat vaihtelevat palvelupisteittäin ja ajankohdittain. Ne sisältävät Traficomin viranomaismaksun 2,73 € (sis. alv 24 %). Löydät katsastuspalvelujen hinnastosta yleisimpiä hintoja ja tarkemmat palvelupistekohtaiset katsastusten hinnat ajanvarauksen kautta.

Katsastus- ja rekisteröintipalvelujen hinnasto
Maksutavat-ikoni

Miten voin maksaa?

A-Katsastuksen ja Ajovarman palvelupisteissä käyvät maksuvälineenä pankkikortit, yleisimmät luotto- ja maksukortit (pois lukien American Express) sekä käteinen raha. Verkkomaksupalvelumme tuottaa Paytrail. Monipuolisesta maksutapavalikoimasta voit valita sinulle sopivimman. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet.

Muistakatsastus.fi-logo