Varaa aika

Katsastus- ja rekisteröintipalvelujen ajanvarauksessa pääset varaamaan ajan määräaikaiskatsastukseen, rekisteröinteihin, Autotohtorille tai vaikkapa moottorin karstanpoistopalveluun. Myös kiveniskemän korjaus tuulilasista onnistuu useilla A-Katsastus-asemilla.

Katsastus- ja rekisteröintipalvelujen hinnat

Katsastushintamme vaihtelevat palvelupisteittän ja ajankohdittain. Löydät kaikki palvelupisteemme ja niiden määräaikaiskatsastusten sekä lakisääteisten mittausten hinnat palvelupistehaulla ja varausta tehdessäsi.

Katsastaja auton takana.

Monipuolista palvelua katsastusasioissa

Mitä katsastuksessa tapahtuu? Entäs jos ajoneuvo saa hylkäävän katsastuspäätöksen? A-Katsastuksen asemilla neuvotaan ja palvellaan monipuolisesti erilaisissa määräaikaiskatsastuksissa ja erikoiskatsastuksissa. Osa asemistamme palvelee myös iltaisin ja lauantaisin. Tutustu katsastuspalveluihimme.

Katsastukset ja lakisääteiset mittaukset
A-Katsastuksen palveluneuvoja palvelee asiakasta.

Rekisteröintiasiat ammattitaidolla

Rekisteröintejä tekevissä A-Katsastuksissa hoituvat niin ajoneuvon rekisteröinnit kuin siirtoluvatkin tai vaikka tarvittavat vakuutukset ja rekisteriotteen tulostukset. Sinua palvellaan myös rekisterikilpiasioissa sekä ajoneuvon romutuksessa.

Rekisteröinnit, vakuutukset, kilvet, romutus
Autotohtorin läpivalaisema henkilöauto

Autotohtori tietää autosi todellisen kunnon

A-Katsastuksen Autotohtori on puolueeton asiantuntija, joka käy läpi ajoneuvosta yli 100 tarkastuskohdetta. Tee turvallinen autokauppa Autotohtorin avulla. Autotohtori-kuntotarkastus on saatavilla henkilö- ja pakettiautoille, joiden kokonaismassa on enintään 3500 kg.

Autotohtori
Asiakas ja A-Katsastuksen katsastaja keskustelevat.

Milloin katsastukseen ja muuta yleistä tietoa katsastuksesta

Lue A-Katsastuksen vinkkejä tavalliselle autoilijalle, miten katsastukseen voi ennalta valmistautua. Entä tiedätkö, mistä voit tarkistaa autosi viimeisen mahdollisen katsastusajankohdan tai mitkä ovat yleisimmät hylkäävän katsastuspäätöksen syyt?

Yleistä tietoa katsastuksesta
Tarvikekauppa-ikoni

Autoilijan tarvikkeita ja moottorin karstanpoistopalvelu

Suurimmalla osalla katsastusasemistamme on valikoimassa yleisimpiä autotarvikkeita sekä BG-tuotteita moottorin karstanpoistoon ja ajoneuvon sisätilojen desinfiointiin. Hyödynnä ilmainen pyyhkijänsulkien asennus, äläkä unohda myöskään sitä, että lisäämme lasinpesunesteen puolestasi oston yhteydessä. Mittaamme ja lisäämme myös meiltä hankkimasi moottoriöljyn.

 Autotarvikkeet ja ilmaiset lisäpalvelut
Muistakatsastus.fi-logo