Autotarvikkeet

Useissa palvelupisteissämme on kattava ja edullinen valikoima erilaisia autoilijan tarvikkeita. Oston yhteydessä asennamme pyyhkijänsulat puolestasi sekä mittaamme ja lisäämme öljyn ja pesunesteen. Tervetuloa palveltavaksi!

Pyyhkijänsulkien ilmainen asennus 

Asennamme ilmaiseksi valikoimassamme olevat laadukkaat Boschin ja Tricon pyyhkijänsulat autoosi oston yhteydessä. Lisäämme myös ostamasi lasinpesunesteen säiliöön puolestasi. Tule palveltavaksi!

BG-tuotteet

BG-tuotteilla puhtaampi moottori! Tehokkampi auto on taloudellisempi ajaa. Myös BG auton sisätilojen desinfiointipalvelu ja BG-ylläpitotuotteet.

Elektroninen parkkikiekko

Elektroninen parkkikiekko muistaa puolestasi. Aina. Liikenne- ja Viestintäministeriön hyväksymät ja Euroopan eniten myydyt elektroniset parkkikiekot. Testivoittajia, 2 vuoden takuulla.

Moottoriöljyt lisättynä

Älä likaa käsiäsi! Monien palvelupisteiden valikoimassa on myös moottoriöljyjä. Käytämme laadukkaita Valvoline-öljyjä. Mittaamme öljyn määrän ja lisäämme sen puolestasi. 

Polttimot

Autotarvikkeita myyvien palvelupisteidemme valikoimiin kuuluvat myös polttimot autosi eri valoihin. Peruslamppujen lisäksi myynnissä on erikoispolttimoita, joissa on enemmän valotehoa ja pidempi valokeila.

Haluatko varata ajan?