Hyödynnä ilmaiset lisäpalvelumme oston yhteydessä

Useimmista palvelupisteistämme hankit yleisimmät autoilijan tarvikkeet tien päälle. Asennamme ostamasi pyyhkijänsulat puolestasi sekä mittaamme ja lisäämme öljyn ja pesunesteen. Muissa tarvikeasioissa tule käymään!

A-Katsastuksen katsastaja tarkastaa tuulilasinpyyhkimen sulkaa.

Uudet pyyhkijänsulat kätevästi A-Katsastuksesta

Valikoimassamme olevat Boschin ja Tricon pyyhkijänsulat käyvät lähes jokaiseen automerkkiin ja malliin. Sulkien hankinta ja asennus hoituu vaikkapa katsastuksen yhteydessä aikaa varaamatta. Asennus on maksuton. Kierrätämme vanhat pyyhkijänsulkasi asianmukaisesti.

Pyyhkijänsulat
A-Katsastuksen katsastaja pitelee lasinpesunestepussia.

Lasinpesunesteet kesään ja talveen

Lasinpesunesteemme ovat laadukkaita ja käyttövalmiita. Ne eivät sisällä metanolia. Kesäpesuneste irrottaa tehokkaasti hyönteiset tuulilasista ja talvipesuneste toimii myös kovassa pakkasessa. Pesuneste lisätään säiliöön puolestasi.

Lasipesunesteet
A-Katsastuksen katsastaja mittaa moottoriöljyn määrää.

Moottoriöljyn tarkistus ja lisäys

Onko moottoriöljy vähissä? Valvoline-öljyvalikoimastamme löytyy sopiva tuote useimpiin bensa- tai dieselmoottoreihin. Mittaamme ja lisäämme meiltä hankkimasi öljyn myös puolestasi. Tule palveltavaksi!

Moottoriöljyt
Polttimo-ikoni

Polttimot

Autotarvikkeita myyvien A-Katsastusten valikoimasta löydät erilaiset polttimot. Meiltä saat esimerkiksi Osram Xenarc® Original -xenon-kaasupurkauslamput neljän vuoden takuulla.

Polttimot
Pysäköinti-ikoni

Elektroninen parkkikiekko

A-Katsastuksissa myytävä elektroninen parkkikiekko tekee pysäköimisestä kätevää. Se aktivoituu automaattisesti auton pysähtyessä ja siirtyy myös automaattisesti seuraavaan puoleen tuntiin. Hinta 29,90 €.

Elektroninen parkkikiekko
Muistakatsastus.fi-logo