Varaa aika BG Karstanpoistopalveluun

Voit varata ajan BG Karstanpoistopalveluun katsastuspalvelujen nettiajanvarauksesta tai valtakunnallisesta ajanvarausnumerosta. Palvelu hoituu kyllä varsin nopeasti odottaessakin.

Auton tankkiin lisätään BG-karstanpoistoainetta.
Polttoainekäyttöisiin moottoreihin kertyy ajossa karstaa. Sen voi poistaa BG-karstanpoistokäsittelyllä.

BG Karstanpoistopalvelu

Puhtaampi moottori on tehokkaampi ja auto taloudellisempi! Useissa palvelupisteissämme on saatavana BG Karstanpoistopalvelu sekä bensiini- että dieselkäyttöisille moottoreille. BG-polttoainejärjestelmien puhdistajat poistavat polttoaineen kulutusta lisäävän karstan yhdellä ammattilaistason tuotteella. Ne lisäävät merkittävästi palotapahtuman ja moottorin tehoa, jolloin auto tuottaa vähemmän päästöjä ja myös kuluttaa vähemmän polttoainetta. Lisäksi moottorin ja sen komponenttien kuluminen hidastuu. BG-karstanpoisto suoritetaan lisäämällä katsastusasemalla BG-tuote ajoneuvon polttoainesäiliöön. Voit varata ajan BG-karstanpoistoon ajanvarauksen kautta tai palvelu voidaan tehdä myös katsastuksen yhteydessä. Aikaa tarvitsee varata vain noin 5 minuuttia.

Hinta 44 €

Ajossa auto tuntuu huomattavasti tehokkaammalta, kiihtyy huomattavasti paremmin ja käy tasaisemmin sekä polttoaineen kulutus laski 8,7 litrasta 7,6 litraan.

– BG Karstanpoistopalvelun asiakas, Vantaa

BG-ylläpitotuotepulloja hyllyllä.
BG-ylläpitotuotteilla saadaan puhdistettua moottorista karsta ja lika. Lisäksi ne auttavat säilömään laitteissa olevan polttoaineen varastoinnin aikana niin, että laitteet toimivat taas käyttöön otettaessa moitteettomasti.

BG-ylläpitotuotteet

BG Supercharge II bensiinipolttoaineelle ja BG DFC Plus Easy Treat®177 ml dieselpolttoaineelle ylläpitävät moottorin suorituskykyä ja parantavat polttoaineen varastointikestävyyttä. Ne sopivat polttomoottoreihin kuten esim. ruohonleikkuriin, moottorisahaan, autoon ja veneeseen. (1 pullo riittää 150 litralle dieselpolttoaineitta ja 60 litralle bensiinipolttoainetta.) HUOM! Dieselpolttoaineelle tarkoitettu ylläpitoaine lisätään ammattilaisen toimesta katsastusasemallasi. Aikaa tarvitsee varata vain noin 5 minuuttia.

Hinnat
BG Supercharge II 27,90 €
BG DFC Plus Easy Treat®177 ml 11,20 €

Lisäsin BG-ainetta syksyllä ruohonleikkurin tankkiin ja keväällä leikkuri käynnistyi ekalla nykäisyllä! Ennen on aina saanut talven jälkeen tempoa oikein tosissaan.

– BG-ylläpitotuotteen ostanut asiakas, Tuusula