Nainen hymyileen auton ikkunasta.
A-Katsastus and OP tarjoavat rahoitusta ja turvaa yksityishenkilöiden väliseen autokauppaan.

Rahoitusta ja turvaa yksityishenkilöiden väliseen autokauppaan

Voit saada OP:n osamaksun yksityishenkilöltä ostettavaan autoon. Palveluun liittyvä auton rahoitustarkastus, rahoitussopimus ja autokauppa tehdään A-Katsastuksessa. A-Katsastuksen puolueeton asiantuntija tarkastaa auton ja antaa sinulle selkeän raportin sen kunnosta.

Samalla käynnillä hoidat sujuvasti rahoitussopimuksen, vakuutukset ja rekisteröinnin sekä autokaupan paperityöt A-Katsastuksen palveluneuvojan avustamana. Osamaksun myöntää OP Yrityspankki Oyj ja auton rahoitustarkastuksen tekee A-Katsastus Oy. A-Katsastus ei ole kaupassa osapuolena.

OP Autorahoitusta ei tällä hetkellä ole mahdollista varata nettisivuiltamme. Ajan varataksesi soita ajanvarauspalveluumme 075 323 2222. Asiakaspalvelu ottaa numerosi ja kysyy mille asemalle toivoisit aikaa, ja pyytää aseman henkilökuntaa soittamaan varataksesi ajan kanssasi.

Huom! Rahoitustarkastus, jota tarjoamme nettisivuillamme varattavaksi, ei ole kyseinen OP Autorahoitus-palvelu eikä siis varaa tähän palveluun aikaa.

Huomioithan seuraavat asiat:

  • Ennen kuin varaat ajan asemalle käy tekemässä alustava rahoituspäätös OP:n verkkopalvelussa, niin voit varmistua siitä, että osamaksu on osaltasi mahdollinen.
  • Auton tulee olla myyjän omistuksessa. Rahoitusyhtiön omistamaan autoon ei voi saada OP:n osamaksurahoitusta. Auton kaikkien omistajien on oltava mukana kaupanteossa, väärinkäytösten estämiseksi valtakirja ei kelpaa.
  • Sekä myyjällä että ostajalla on oltava kuvallinen henkilöllisyystodistus mukana ja heidän on oltava paikalla yhtä aikaa.
  • Auton ostajalla on oltava mukana voimassa oleva ajokortti.
  • Auton ostajan on hyvä varata mukaan pankkitunnukset ja pääsy verkkopankkiin mahdollisen käsirahan maksua varten.
  • Auton myyjän on hyvä varata mukaan pankkitunnukset varmenteen luomista varten. Rahoitettavan osuuden OP Yrityspankki Oyj maksaa myyjän tilille.
Palvelua tarjoavat asemat
A-Katsastus Espoo-Hannuksenpelto
A-Katsastus Helsinki-Tullinpuomi
A-Katsastus Iisalmi-Pitkälahdenkatu
A-Katsastus Jyväskylä-Kuormaajantie
A-Katsastus Järvenpää-Mikontie
A-Katsastus Kajaani-Varistie
A-Katsastus Kotka-Keltakallio
A-Katsastus Kouvola-Tommolankatu
A-Katsastus Lahti-Laune
A-Katsastus Lappeenranta-Katsastajankatu
A-Katsastus Oulu-Rusko
A-Katsastus Tampere-Hervanta
A-Katsastus Turku-Uhrilähteenkatu
A-Katsastus Vaasa-Rantamaantie
A-Katsastus Vantaa-Kehä III
A-Katsastus Varkaus-Käsityökatu