Nämä varausehdot koskevat sekä internetissä itsepalveluna tehtäviä varauksia että asiakaspalvelumme kautta tehtäviä varauksia.

Ehtojen hyväksyminen
Tekemällä varauksen vakuutat tutustuneesi näihin varausehtoihin ja hyväksyt nämä varausehdot. Vahvistamalla varauksen antamasi tiedot siirtyvät A-Katsastuksen tietojärjestelmiin.

Ajoneuvotyypin valinta
Varmista, että olet syöttänyt rekisteritunnuksen ja ajoneuvon tiedot oikein. Kaikilla asemilla ei voi tai ei saa katsastaa kaikentyyppisiä ajoneuvoja. Valitse oikea ajoneuvotyyppi, jotta voimme tarjota aikoja ajoneuvollesi sopivilta asemilta.

Palvelujen valinta
Jos olet teettänyt tai olet aikeissa teettää lakisääteiset mittaukset toisaalla katsastukseen mennessä, tarvitset mukaan katsastukseen todistuksen muualla tehdyistä päästömittauksista. Todistus on voimassa 3 kuukautta.

Varaus ja vahvistus
Varaus katsotaan sitovaksi silloin, kun se on vahvistettu ja olet saanut varausvahvistuksen. Tämä voi tapahtua suullisesti tai sähköisesti varausjärjestelmän kautta sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Varauksen maksaminen
Tietyt alennushinnat edellyttävät ennakkomaksua netissä. Nämä on merkitty ajanvarauskalenteriin. Normaalihintaisten varausten maksun voi suorittaa joko ennakkoon tai palvelupisteessä. Maksupalvelumme tuottaa Paytrail.
Maksuehdot

Palvelupisteissämme käyvät maksuvälineenä suomalaiset pankkikortit, yleisimmät luotto- ja maksukortit sekä käteinen raha.

Varauksen siirtäminen ja muokkaaminen

Maksettu varaus
Ennakkoon maksetun ajan voi siirtää vain saman hintaiseen tai halvempaan aikaan netissä ja asiakaspalvelumme kautta. Mikäli aika siirretään halvempaan aikaan, erotusta ei hyvitetä.

Maksamaton varaus
Maksamattoman varauksen voi siirtää vapaasti minkähintaiseen aikaan tahansa.

Alennusten yhdistäminen
Alennushintaisiin aikoihin ei voi yhdistää muita alennuksia tai tarjouksia.

Saapuminen ja lähteminen
Palvelu pyritään aloittamaan varausvahvistuksessa mainittuna aikana. Ilmoittaudu kuitenkin katsastusasioissa n. 10–15 minuuttia ennen varattua aikaa. Näin varmistat pääsysi katsastukseen ajallaan.

Peruutus ja saapumatta jättäminen
Sekä maksetun että maksamattoman ajan voi peruuttaa milloin tahansa ennen varausajankohtaa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme maksun palautusta varten.

Jos jätät saapumatta varattuna aikana, maksettua varausta ei hyvitetä.

Käyttäjän vastuusta
Käyttäjä vastaa Palvelun käytöstä sekä Palveluun jättämästään materiaalista ja siitä, ettei Palvelun käyttö tai edellä mainittu materiaali loukkaa kolmannen tekijän-, teollis- ja muita suojattuja oikeuksista tai ole käyttöehtojen ja mahdollisten erityisehtojen, lain tai hyvän tavan vastaista tai aiheuta haittaa tai häiriötä verkolle, A-Katsastukselle, A-Katsastuksen sopimuskumppaneille, Palvelun muille käyttäjille tai muille kolmansille. Käyttäjä sitoutuu korvaamaan A-Katsastukselle tai kolmannelle aiheuttamansa vahingon.