Meistä sanottua

A-Katsastus - Asiakkaan Ääni 2015Asiakkaamme arvostavat katsastajien ammattiosaamista ja ystävällistä palvelua

Olemme mitanneet asiakastyytyväisyyttä eri tavoin jo yli 20 vuotta. Tutkimme säännöllisesti asiakkaidemme tarpeita tyytyväisyyskyselyillä ja myös muiden palautekanavien kautta. Takavuosien postitettavan kyselyn on korvannut tekstiviesti, mutta edelleen jokainen palaute on meille tärkeä. Saamme niistä arvokasta tietoa palveluidemme kehitystarpeista.

A-Katsastukselle on myönnetty ”Asiakkaan Ääni” -tunnustus merkkinä erinomaisesta työstä asiakaskohtaamisten eteen.  Tunnustus on osoitus siitä, että kuuntelemme aidosti ja aktiivisesti asiakkaidemme palautetta ja palautteet ovat mukana päivittäisessä johtamisessa sekä henkilöstön valmentamisessa.

Kiitos kuuluu kaikille palautteen antajille! Avoimen palautteen kautta tiedämme, että asiakkaamme arvostavat etenkin katsastajien ammattiosaamista ja ystävällistä palvelua. Meille on myös tärkeää tietää missä voisimme olla parempia tai tehdä toisin.
 

Olemme keränneet palautteesta muutamia asiakkaidemme terveisiä:

Mitä autollesi kuuluu?

Palvelu oli asiallinen ja ystävällistä sain hyvin tietoa autoni kunnosta.

Katsastuinsinööri oli mukava tyyppi ja oli mukava jutella katsastuksen edetessä auton kunnosta ja yleisistä asioista.

En ole aikoihin saanut yhtä hyvää palvelua katsastuksessa. Kiitos siitä!

Katsastusmies oli ammattimainen ja asiakaspalvelu oli erittäin mielyttävää. Autolle tehty katsastus käytiin läpi siten, että se aukesi maallikolle.

Hyvää katsastuspalvelua ! Teilläpä olen jo pitkään katsastanut autoni. Teiltä saa asiantuntevaa ja opastavaa palvelua. Ja plussaa myös nopea ajan saaminen. Muistatte että katsastustilanne on myös sosiaalinen tilanne jossa kuuntelutaitokin on plussaa. Aina olen saanut kysymyksiini vastauksen ja hyviä vinkkejä huoltopaikoista. Ja hyvä vitsi pelastaa päivän vaikka tulisi katsastuksessa hylsy !!! Terveisin tyytyväinen asiakas

Palvelu oli erittäin hyvää, katsastaja kertoi auton toiminnoista ja naisimmeiselle oli myös tärkeää että katsastaja kertoi myös alustan kunnosta.  Kaiken kaikkiaan oikein hyvä palvelu.

Kaikki toimi loistavasti ja palvelu erittäin miellyttävää ja asiallista, eikä jäänyt kaunaa, vaikka tulikin hylky! Uusi yritys kk sisällä. Kiitos.

Erittäin miellyttävä katsastusmies, kertoi hyviä asioita autoni yleisestä kunnosta ja mitä korjauksia tulevaisuudessa odotettavissa. Ja tarkasti tutki! Olen tosi tyytyväinen.

Kerrassaan upea kokemus, suuret kiitokset minua palvelleille. Minut otettiin upeasti vastaan ja katsastus oli nopea. Tällaista palvelua on kiva hehkuttaa!

Palvelu oli miellyttävää ja asiantuntevaa, tulen loppuviikosta uudelleen toisella autolla.

Katsastaja selitti mitä tutki ja selkokielellä sekä muutoinkin palvelu oli ystävällistä ja ammattimaista. KIITOS

Mukavaa palvelua ja asiallista palvelua, en käytä muita katsastuskonttoreita, jos auto ei mene katsastuksesta läpi niin saan asiallisesti palautteen ja selvityksen miksei auto mennyt läpi ja mitä ja miten pitää korjata. 

Erityiskiitos palveluhenkiselle katsastusmiehelle. Jäi hyvä mieli käynnistä.

Erittäin yatävällistä palvelua sain. Neuvojen ansiosta säästin turhaa rahanmenoa joka on työttömälle iso juttu.

Palvelu oli tosi ystävällistä. Sain palautteen ohjeitten kanssa ja aikataulu piti ja Vähän aikaistuikin. Kiitos

Aivan loistava ja iloinen palvelu. Iso kiitos nais katsastajalle!!

Erittäin ystävällistä ja hyvää palvelua. Sain selkeitä vastauksia kysymyksiini.

Hyvä palvelu, viat esiteltiin selkeästi mikä helpottaa korjaamista

Palvelu oli todella nopeaa ja joustavaa. Olin varannut katsastusajan toiselle päivälle eli saavuin vääränä päivänä. Silti sain nopeaa ja ystävällistä palvelua ja auto tuli katsastettua. Onnistunut ja iloinen aamu. Kiitos Teille.

Katsatin 13 v vanhan auton, sain palautteen että on hyvässä ja turvallisessa kunnossa. Tärkeä palaute kun miettii kakkosautonsa jatkokäytön ikää.

Työ sujui nopeasti ja ajallaan kokeneen tekijän toimesta. Kiitos

A-Katsastuksen palvelut toimivat hyvin myös harrasteautoilijan kannalta. Asiallinen palvelu ja hyviä ennakoivia neuvoja!

Asiallinen ja suoraselkäinen katsuri. Asiat kerrottiin, kuten ne oli eikä harrastettu turhaa tärkeilyä.

Olen käyttänyt palveluanne vuosia. Aina olen ollut tyytyväinen kotoisaan palveluhenkeen ja asiantuntemukseen, nopeaan ajanvaraukseen ym. Ei ole tarvetta vaihtaa.

Erittäin hyvä palvelu, vaikka katsastaja oli yksin ja aikataulu hieman myöhässä. Hoiti asiallisesti, ystävällisesti kaikki asiakkaat,palveli loppuun asti. Kilpailukykyinen hinta ja ystävällinen palvelu. Olen käyttänyt tätä asemaa jo useita kertoja ja tulen varmasti jatkossakin käyttämään sekä suosittelen muille. Kiitos!

Minulla oli aika varattu parin päivän päähän ja maksettu. Aloin epäillä tuloa kesärenkailla muutaman km päähän, kun luvattiin lumisadetta. Kävin kysymässä, ja minut otettiin saman tien katsastukseen.

Käyttänyt tätä k.asemaa jo vuosia kun saan aina tarkan kuvan auton kunnosta. Mitään ei jää epäselväksi. Harvoin muualla näin!!!

 

Nettisivut   

Koen ennakkovarausjärjestelmän sekä ennakkomaksun erittäin hyväksi. Ei tarvitse odotella, senkun lyö avaimet käteen ja homma toimii.

Tosi hyvä juttu, että netistä voi varata ajan ja että osa hinnoista on halvempia.

Loistava idea maksun suorittaminen varauksen yhteydessä, sekä siitä saatu alennus. Varattu aika piti joten katsastukseen käytetty aika lyheni huomattavasti.

Joustava nettivaraus edullisemmin, lauantain aukiolo iso plussa, hyvä ja asiantunteva palvelu!

Palvelu oli erittäin ystävällistä ja mukavaa, ajan varaaminen verkossa oli nopeaa ja helppoa.

Katsastusajan varaaminen ja maksaminen netissä oli todella helppoa. Sivut olivat selkeät ja informaatio löytyi helposti. Katsastusasemalla palvelu oli oikein ystävällistä.

Ajanvaraus netin kautta todella toimiva, kiitos

 

Terveiset tyytyväisiltä asiakkailta menevät perille asemille

Hyvä asiakaspalvelu. Tuotteista kerrottiin ja omakohtaisista kokemuksista tuotteisiin. Aion käydä katsastuskonttorilla ostamassa tuotteita muutenkin kuin katsastuksen yhteydessä. Haukiputaan katsastusasema on parhain asema ja olenkin siinä käynyt jo monta vuotta ja tulen myös käymäänkin.

Palvelu oli virroilla erittäin hyvää ja ystävällistä:-))

Ivalon Katsastus konttorissa on erittäin miellyttävä palvelu ja kiva katsastusmies. Vaikka tänne on tullut se ns. Edullisempikin vaihtoehto suosin a-katsastusta koska sieltä saa hyvää ja asiallista palvelua. Käytämme myös asiakkaidemme autot a-katsastuksessa.

Raumalla ystävällistä ja nopeaa palvelua

Erittäin myönteinen kuva on juuri Heinäpään yksiköstä Oulusta. Usemman vuoden olen käyttänyt autoni siellä.

Ystävällinen palvelu ja asiantunteva katsastus Järvenpäässä

Aina nopea ja asiallinen katsastus Metsolassa, kiitoksia!

Kiitos aivan loistavasta palvelusta Martille ja toiselle Sir'lle Tammiston asemalla! Palvelua ja ystävällisyyttä johon harvoin törmää pääkaupunkiseudulla!

Olen käyttänyt säännöllisesti Pulkkilan toimipistettä, ja olen ollut palveluun hyvin tyytyväinen!

Kokemukset on tosi hyvät KAIKISTA katsastuskontoreista Vaasassa. Ystävällistä palvelua ja kattavaa osaamista, neuvoa tai huomatusta SAAN AINA. Ja vastuuntuntonne ei näköjään edes torku. Kiitos kaikille!

Ystävällinen henkilökunta ja maukas kahvi

Käytän aina kemin konttorin palveluita sieltä saa ystävällistä palvelua tutuilta ihmisiltä

Kurikka on paras

Jyväskylän  katsastusasemien paras henkilökunta!

Mukava paikka, kiva toimistotäti.

Ystävällinen ja asiallinen palvelu. Ei ole vuosikymmenten aikana tarvinnut vaihtaa palvelun tarjoajaa.

Asiakaspalvelu oli erittäin hyvää Mikkelin asemalla

Erittäin hyvä palvelu! Kävin myös joskus kolme vuotta sitten aikaisemmin ja nyt harmittaa kun katsastutin autoni välillä muualla. Jatkossa en enää mieti missä autoni katsastan.

 
Palautteen joukossa on tietysti myös ”risuja”

Selkeämmät opasteet

Odotustila oikein hyvä idea, ei ole muut kuulemassa, mitä kenelläkin on asiaa! Mutta jotenkin se nronäyttö siellä odotustilassa, oli niin, ettei sitä meinannut huomata aluksi. Mutt hyvä systeemi muuten!

Hinta saisi olla kilpailukykyisempi, eli edullisempi.

Ilmoittautumisesssa joutui jonottamaan turhan kauan

Myös teetä voisi olla tarjolla kahvin lisäksi

Toimisto olisi saanut olla auki niin kauan kun autoja katsastetaan ja vielä kun oma sp:n maksaminen saatais toimimaan niin olisi hyvä

Kahvikoneen kahvi oli erittäin laimeata. Katsastus nopea, edullinen ja asiallinen.

Kaikki meni muuten hyvin mutta olin varannut ajan klo 10 ja minut otettiin vastaan klo 10:15.