Huollamme ajanvarausjärjestelmää 10.4. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa. Suosittelemme kaikkia A-Katsastuksessa asioivia tuomaan kasvomaskin ja käyttämään sitä asioinnin aikana. Otathan huomioon, että asiakastiloissamme ei saa olla yhtä aikaa yli 10 asiakasta.

Meistä sanottua

Asiakkaamme arvostavat katsastajien ammattiosaamista ja ystävällistä palvelua

Olemme mitanneet asiakastyytyväisyyttä eri tavoin jo yli 20 vuotta. Tutkimme säännöllisesti asiakkaidemme tarpeita tyytyväisyyskyselyillä ja myös muiden palautekanavien kautta. Takavuosien postitettavan kyselyn on korvannut tekstiviesti, mutta edelleen jokainen palaute on meille tärkeä. Saamme niistä arvokasta tietoa palveluidemme kehitystarpeista.

Kiitos kaikille palautteen antajille! Avoimen palautteen kautta tiedämme, että asiakkaamme arvostavat etenkin katsastajien ammattiosaamista ja ystävällistä palvelua. Meille on myös tärkeää tietää missä voisimme olla parempia tai tehdä toisin.

Olemme keränneet palautteesta muutamia asiakkaidemme terveisiä:
 


Mitä autollesi kuuluu?

Erittäin hyvää ja asiakaslähtöistä palvelua! Tulen käyttämään jatkossakin ko aseman palvelua myös muiden ajoneuvojeni katsastuksessa! Samoin tietoa on välitetty toimialani ajoneuvovastaaville ko pisteen palvelujen käyttämiseksi.

Ystävällinen palvelu ja sain tarvittavat tiedot ja neuvot katsastushenkilöltä.

Oli miellyttävä palvelutapahtuma.

PALVELUNNE OLI ERITTÄIN HYVÄÄ, TULEN JATKOSSAKIN TEILLE

Katsastusinsinöörin nimi ei jääny mieleen, mutta loistava tyyppi.

 

Terveiset tyytyväisiltä asiakkailta menevät perille asemille

Kiteellä on aina ollut mukava asioida. Hyvä henkilökunta, saa naisasiakaskin tarpeellisia neuvoja ja apua. Vahva suositus.

Palvelu laitilan asemalla on ollut asiallista ja erittäin hyvää ja aion jatkossakin keskittää kaikki katsastus- ja rekisteröinti asiani sinne.

Oli hienoa, että katsastus onnistui mahdollisimman koronaturvallisesti. Katsastaja tuli heti pihalle minua vastaan, eikä minun tarvinnut mennä lainkaan katsastusaseman sisätiloihin. Olin varannut ja maksanut katsastuksen etukäteen.

OVAT TOSI YSTÄVÄLLISIÄ MIELELLÄNI KÄYN SIELLÄ

Erittäin ystävällinen palvelu  jäi mieleeni ja oli hienoa että näinä aikoina saatoin antaa ja vastaanottaa auto pihalla. Kiitos ja hyvää päivän jatkoa

Erittäin ystävällistä ja asiallista palvelua. Hyvä ettei tarvitse lähteä muualle palvelua hakemaan.


Nettisivut

Mukavia nuo "tarjous ajat ja halvemmat hinnat"

 

Palautteen joukossa oli myös kehitysehdotuksia

Todella mukava asiakaspalvelu. Hiukan oli epäselvää mistä ovesta pitäisi mennä sisään, pitääkö jossain ilmottautua, eli voisi olla jotain opastetta ovessa, jotta uskaltaa hallin ovesta mennä sisään (Martinlaaksossa siis)

Katsastuksen hoitanut mies oli todella asiantunteva ja ystävällinen. Harmillisesti etukäteen varatut katsastusajat olivat reilusti myöhässä.