Meistä sanottua

A-Katsastus - Asiakkaan Ääni 2015Asiakkaamme arvostavat katsastajien ammattiosaamista ja ystävällistä palvelua

Olemme mitanneet asiakastyytyväisyyttä eri tavoin jo yli 20 vuotta. Tutkimme säännöllisesti asiakkaidemme tarpeita tyytyväisyyskyselyillä ja myös muiden palautekanavien kautta. Takavuosien postitettavan kyselyn on korvannut tekstiviesti, mutta edelleen jokainen palaute on meille tärkeä. Saamme niistä arvokasta tietoa palveluidemme kehitystarpeista.

A-Katsastukselle on myönnetty ”Asiakkaan Ääni” -tunnustus merkkinä erinomaisesta työstä asiakaskohtaamisten eteen.  Tunnustus on osoitus siitä, että kuuntelemme aidosti ja aktiivisesti asiakkaidemme palautetta ja palautteet ovat mukana päivittäisessä johtamisessa sekä henkilöstön valmentamisessa.

Kiitos kuuluu kaikille palautteen antajille! Avoimen palautteen kautta tiedämme, että asiakkaamme arvostavat etenkin katsastajien ammattiosaamista ja ystävällistä palvelua. Meille on myös tärkeää tietää missä voisimme olla parempia tai tehdä toisin.
 

Olemme keränneet palautteesta muutamia asiakkaidemme terveisiä:

Mitä autollesi kuuluu?

Hyvä ja nopea palvelu. Asiallinen palaute auton kunnosta.

Hyvä katsastaja, joka avoimesti kertoi vioista, jotka eivät katsastuslappuun tulleet. Tarkka, mutta asiallinen. Yksi korjauskehotus tuli, mutta myös monta muuta vinkkiä, millä parantaa autoa.

Ilahduttavan ystävällistä palvelua, kiitos!

Kaikki toimi moitteettomasti ja katsastukseen pääsin jopa etuajassa.

YSTÄVÄLLINEN AMMATTITAITOINEN PALVELU

Oli oikein ihana ystävällinen katsastaja. Aikataulu piti mikä on tosi hyvä

Hyvää palvelua oli. Katsastaja bongasi vielä kolinoita aiheuttaneen kiven ja neppasi sen pois samalla.

Asiallista ja hyvää palvelua sekä tänä että viime vuonna. Aikoja hyvin saatavilla ja sijainti hyvä. Juuri näin palvelun pitää toimia. Kiitos!

Erittäin ystävällinen ja hyvä palvelu - varmistettiin jopa että osaan käyttää kahviautomaattia.Ei saa tällaista palvelua kehä III:n sisäpuolella, tulen toistelin

Ripeää toimintaa, selkeästi selitetty.

Asiakaspalvelu kunnossa ja korjaus kohteet näytettiin kädestä pitäen, oikein hyvä kokemus vaikka autoon ei leimaa ensiyrittämällä tullutkaan.

Aina ollut hyvä palvelu. Olen aina käynyt teillä katsastuksessa ja jatkan edelleen. Pyyhkijän sulat olen ostanut edellisellä kerralla teiltä. On niin mukava, tuttu ja turvallinen paikka.

Palvelu oli tosi hyvää ja opastettiin tulevissa asioinneissa ammattitaitoisesti ja miellyttävästi 10 pistettä

Erittäin ystävällistä ja ripeää palvelua. Siistit tilat asioida myös pienen lapsen kanssa. Kiitos!

Varattu aika oli vähän myöhässä mutta katsastajalta huippu homma kun sääti liian ylös näyttävän valon samoin tein kun sen totesi. Hältä siihen meni minuutti tai maksimissaan kaks, minulta ois menny rutosti enemmän kun ois pitäny etsiä mistä säädetään ja miten ja millä työkalulla ja kuinka paljon. Huippu mies!

Vuosi sitten suositeltiin tuulilasinpyyhkijöitä ja ne ovat olleet superhyvät, joka euron arvoiset

Todella mukava ja asiallinen palvelu! Asiat selitettiin hyvin ja sain todella hyviä neuvoja. Teillä on asenne kohdallaan, kiitos!

Olen käyttänyt AK:n palveluita jo yli 40 vuotta. Olen erittäin tyytyväinen   katsastuspisteen toimintaan.

Sain katsastusmieheltä parempaa palvelua kuin mitä katsastuspalvelu edellyttää. Olen erittäin tyytyväinen ja aion käyttää samaa toimipistettä jatkossakin.

Sain ajan heti aamuksi, vaikka vasta edellisenä iltana varasin ajan. Kaikki meni nopeasti, toimistossa oli perustarvikkeita myytävänä, pidin etenkin ikkunanpesutyökalusta. Katsastuksen lopuksi ostin vielä öljyä ja pyyhkijänsulat, jotka katsastusmies kaatoi moottoriin ja asensi vielä sulatkin paikoilleen! Tulen ensi vuonna uudelleen!

Ei mennyt läpi katsastuksesta, mutta silti olen tyytyväinen aseman toimintaan.

 

Nettisivut  

Netissä helppo varata aika ja annettu aika piti

NETIN KAUTTA TILATTU KATSASTUSAIKA OLI HIENO JUTTU

Nettivaraus toimi näppärästi ja vaikka olin hieman etuajassa katsastaja osoitti joustavuutta ja asiakaskohtaista työskentelytapaa jolloin minun ei tarvinnut odottaa.

Ajanvarausjärjestelmänne on todella kätevä!

Asiakaspalvelu hyvää ja katsastuksen varaaminen vaivatonta ja aikoja on riittävästi. Lisäksi oli positiivistä, että voi maksaa etukäteen.

Palvelu oli hyvää ja joustavaa ja nopeaa. Nettiajanvaraus ja maksaminen oli erinomainen ominaisuus. Itse katsastus tapahtui nopeammin, kuin osasin kuvitella.

Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Kaikkiin kysymyksiin vastattiin ystävällisesti, asiantuntevasti. Nettiajanvaraus toimii hyvin.

 

Terveiset tyytyväisiltä asiakkailta menevät perille asemille

Tommolan kadulla kouvolassa Mika hoiti hommat hyvin ja sujuvasti suuri kiitos hänelle.

Kiitettävä ja ystävällinen palvelu, käytän Ivalon toimipaikan palveluita.

Varkauden katsastus asemalla henkilökunta antaa hyvää palvelua.

YLIVOIMAISESTI OULUN PARAS KATSASTUSPAIKKA JA YSTÄVÄLLISIN HENKILÖKUNTA  OSAAVAT TYÖNTEKIJÄT

Karjaalla saa erittäin asiantuntevaa/ ystävällistä palvelua

Paras ja kattavin katsastuspalvelu ja asiallinen ja ystävällinen ja koko ajan opastava henkilökunta. Lahden paras jo vuosia!

Erittäin asiantunteva ja miellyttävä palvelu. Oli ilo asioida Tampereen Rantaperkiön katsastusasemalla. Korkeaa ammattiosaamista :)

Espoon paras katsastusasema on tämä kyseinen

Kun saamani asiantunteva, rauhallinen ja ystävällinen toiminta jatkuu,, niin on hyvä. Ja tällaista palvelua sain Lieksan katsastusasemalta.

Positiivinen yllätys nähdä nainen katsastus"miehenä".

Tervajoella on aina ilo asioida katsastusasioilla. Saa ystävällistä, välitöntä, henkilökohtaista palvelua. Työntekijät on huumorintajuisia ja auttavat, neuvovat ja huolehtivat. Ihanaa, että naiset tiskintakana saivat jatkaa työtään. Naisena mun on helppo asioida siellä kun ei tarvi itse osata tai tietää mitää. :-D

Nastolan toimipiste tehnyt hyvän vaikutelman, tulen käyttämään sitä niin kauan kuin lähistöllä asun.

Katsastaja oli erittäin ystävällinen ja vastasi kysymyksiin hyvin. Hollolan piste on toiminut aina muutoinkin mainiosti.

Lieksan palvelu oli super ystävällistä, jäi tosi hyvä mieli

Hyvää palvelua Nurmijärvellä!!

Kolari on Suomen paras katsastusasema.

 
Palautteen joukossa on tietysti myös ”risuja”

Kahvin kaveriksi pullaa :)

Pienemmät hinnat lämmittäisi mieltä vielä enemmän. Hyvää kevättä!

Vänlig och lugn betjäning. Kontoret kunde vara större. Väldigt trångt med många kunder samtidigt.

TOIMISTOON KULKU SELKEÄMMÄKSI.

Kahviautomaattia jäin vähän kaipaamaan. Voi se olla maksullinenkin.  Muuten hienoa että paikkakunnalla on hyvä katsastusasema!

Joskus voisi olla ilta-aikoja ettei tarvitse olla pois töistä katsastuksen takia.