Meistä sanottua

Asiakkaamme arvostavat katsastajien ammattiosaamista ja ystävällistä palvelua

Olemme mitanneet asiakastyytyväisyyttä eri tavoin jo yli 20 vuotta. Tutkimme säännöllisesti asiakkaidemme tarpeita tyytyväisyyskyselyillä ja myös muiden palautekanavien kautta. Takavuosien postitettavan kyselyn on korvannut tekstiviesti, mutta edelleen jokainen palaute on meille tärkeä. Saamme niistä arvokasta tietoa palveluidemme kehitystarpeista.

Kiitos kaikille palautteen antajille! Avoimen palautteen kautta tiedämme, että asiakkaamme arvostavat etenkin katsastajien ammattiosaamista ja ystävällistä palvelua. Meille on myös tärkeää tietää missä voisimme olla parempia tai tehdä toisin.

Olemme keränneet palautteesta muutamia asiakkaidemme terveisiä:
 


Mitä autollesi kuuluu?

Ystävällinen palvelu, selvä kuvaus tarkastuksesta, hyvät ohjeet vikojen ennalta ehkäisyssä.

Kiitos hyvästä palvelusta, olin erittäin tyytyväinen! Hain autoni katsastuksesta lähellä sulkemisaikaa, mutta silti sain auton pyyhkijätkin vaihdatettua samalla käynnillä.

Palvelu oli sujuvaa ja asiakaslähtöistä jäi hyvä maku toiminnasta

Joka vuosi käynyt ja aina nopea ja hyvä palvelu. Jos autossa jotain kulumaa joka ei vielä vaikuta katsastukseen, on näyttäneet ja opastaneet vaihtamaan seuraavana vuonna.

Olin myöhässä koska olin onnistunut merkkaamaan ajan väärin kännykkäni kalenteriin. Siitä huolimatta pääsin suoraan katsastukseen ja sain oikein hyvää palvelua. Iso kiitos siitä!

PALVELU OLI HYVÄÄ JA AIKATAULU PITI. KATSASTUS OLI KATTAVA JA LUOTETTAVA.


Nettisivut  

Palvelu oli asiallista ja nopeaa.Auto katsastettiin heti,vaikka varattuun aikaan oli vielä 10 min.Hyvä juttu,että maksun voi suorittaa netissä etukäteen.
 

Terveiset tyytyväisiltä asiakkailta menevät perille asemille

Sain tähän mennessä parasta palvelua kittilän katsastuspisteessä perjantaina 30.8.2019!

Loistava ja ystävällinen palvelu kahtena peräkkäisenä päivänä kahden eri auton kanssa. Hylkyjä ropisi, mutta hyvä mieli jäi silti!

Sujuvaa ja nopeaa palvelua, kiitos.

Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua

Hyvä asiakaspalvelu, siistit tilat ja pääsi nopeasti katsastukseen!

PALVELU OLI JA ON AINA OLLUT TÄYDEN KYMPIN ARVOISTA! 


Palautteen joukossa on tietysti myös ”risuja” ja kehitysideoita

No tällä kertaa kun olin varannut ajan niin vasta 10 minuutin päästä pääsin, mutta kun ei pihan penkillä odottanut pelkääjäkään pahemmin hermostunut, niin en.pudottanut arvosanaa kympistä ysiin. Yleisesti ottaen: kertokaapa aina, jos on jotain, joka kannattaa korjata seuraavaa kertaa varten. Huollatan vanhukseni Kustaviss ennen katsastusta Ukissa, niin eipä pitäisi huomautettava olla, eikä ollut, mutta noin yleisesti ottaen. Kiitän mukavasta palvelusta