Ajanvarauksessa esiintyy tänään häiriöitä viranomaisjärjestelmässä löydettyjen ongelmien takia. Aikojen varaaminen onnistuu, mutta vaatii tietojen syöttämistä. Pahoittelemme ongelmasta aiheutuvaa haittaa.

Meistä sanottua

Asiakkaamme arvostavat katsastajien ammattiosaamista ja ystävällistä palvelua

Olemme mitanneet asiakastyytyväisyyttä eri tavoin jo yli 20 vuotta. Tutkimme säännöllisesti asiakkaidemme tarpeita tyytyväisyyskyselyillä ja myös muiden palautekanavien kautta. Takavuosien postitettavan kyselyn on korvannut tekstiviesti, mutta edelleen jokainen palaute on meille tärkeä. Saamme niistä arvokasta tietoa palveluidemme kehitystarpeista.

Kiitos kaikille palautteen antajille! Avoimen palautteen kautta tiedämme, että asiakkaamme arvostavat etenkin katsastajien ammattiosaamista ja ystävällistä palvelua. Meille on myös tärkeää tietää missä voisimme olla parempia tai tehdä toisin.

Olemme keränneet palautteesta muutamia asiakkaidemme terveisiä:

 

Mitä autollesi kuuluu?

Jäi tosi hyvä mieli ensimmäistä kertaa katsastuksesta vaikka ei mennytkään läpi, tosi mukavia ja asiakasläheistä palvelua

Mainio, rento ja asiallinen palvelu. Käytän kesäautoni vuosittain täällä. Kiitos!

Erittäin ystävällistä ja neuvovaa palvelua. Autollani ei ole ajettu vuoteen joten osasin odottaa joitakin korjauskohtia joita itse ei huomaa.

Kiitos ystävällisestä, nopeasta ja osaavadta palvelusta. Olin erittäin tyytyväinen saamasni palveluun. Olet suositellut ja jakanut onnistunutta asiakaskokemusta jo eteenpäin. Hyvää kesää!

Palvelu oli joustavaa ja aikataulut pitivät, sain opastusta ja neuvoja, kiitos

Palvelu oli kaikin puolin erinomainen ja sain hyviä neuvoja auton omatoimiseen kunnon seurantaan.

Hyvä ja inhimillinen palvelu. Auto meni uusintakatsastukseen, ihan aiheellisesti. Katsastusmies selitti viat hyvin. Korjausten jälkeen hyväksytty. Suosittelen muillekin. 

Palvelu kohteliasta ja ystävällinen kohtelu. Katsastus sujui ammattitaidolla jouhevasti ja samalla vaihdettii pyyhkivän sulat. Naishenkilön näkökulmasta erittäin hyvää palvelua, kiitos!

Palvelu toimi aikataulussa ja oli hyvää. Sulatkin katsastaja vaihtoi minulle. Konttorilla oli ruuhkaa, mutta katsastaja tuli itse purkamaan jonoa, kun ehti töiltään.

Palvelu erittäin asiakasystävällistä ja näytettiin hylkäämisen syy.

Palvelu oli erittäin hyvää ja ammattitaitoista . Käytän jatkossakin tätä katsastusasemaa .

Sujiukuin tanssi

Pääsin etuajassa vaikka aika oli varattu. Ystävällinen tarkastaja, tulen ensi vuonnakin

 

Nettisivut  

Ystävällinen nopea palvelu. Meni erittäin sujuvasti kun oli netistä varannut ja maksanutkin valmiiksi. Korjauskehotukset kerrottiin ystävällisesti ja perustellen. 

Nettivaraus ja maksu toimii. Nopea ja ystävällinen palvelu.

Nettivaraus on kätevää ja muistutukset hieno juttu

 

Terveiset tyytyväisiltä asiakkailta menevät perille asemille

Sain erinomaisen hyvää, osaavaa ja ystävällistä palvelua taas kerran. Henkilökuntanne on tärkein syy, että käytän vain tätä asemaa.

Meidän vakiokatsastusmiehemme on paras alallaan ja erittäin ystävällinen. Nummelan A-Katsastus on vakiopaikkamme

Porissa asiantuntevaa  ja reipasta katsastusta.

Ystävällistä palvelua,vaikka vikoja löytyikin. Sain myös korjaamo-ohjeita,kun olen vieras tällä paikkakunnalla. Hyvä Ikaalinen

Erittäin miellyttävä kokemus: katsastushenkilö oli todella mukava ja leppoisa. Katsastus eteni ripeästi ja minulle myös kerrottiin tilanteesta. Ja sain kahvit myös:) Olen jo suositellut ryytimaankatua työkavereilleni.

Kurikan katsastusasemalla on hyvä asioida ja katsastaja antaa asiantuntevaa palautetta myönteisessä hengessä. Erityis kiitos ystävällisestä palvelusta!

Palvelu Tammistossa Vantaalla ystävällistä ja osaavaa

KOLARIN PARAS PALVELUPISTE!

Erittäin hyvää palvelua ja todella mukava henkilökunta

Loviisan A-katsastus toimipisteessä erittäin hyvä palvelu ja mukava henkilökunta!

Positiivinen yllätys ja asiakaskokemusta tukeva oli alennuskuponki seuraavaan katsastukseen kun aikani oli 15min myöhässä. Palvelu on ollut aina hyvää. Tulen teille jatkossakin.

Kemijärvel hyvä toiminta ja tasapää hyvä

PALVELU OLI ERITTÄIN YSTÄVÄLLISTÄ JA  ASIANTUNTEVAA SAIN MYÖS HYVIÄ NEUVOJA.:-)!

Isäni suositteli A-katsastusta ja oli kyllä oikeassa. Ystävällinen ja asiantunteva palvelu jo kaksi kertaa peräkkäin -enää en kyllä edes harkitse muita paikkoja. Kiitos!

 
Palautteen joukossa on tietysti myös ”risuja” ja kehitysideoita

Hyvä, nopea, harvoin jonoja. Hieman nuhjuinen ympäristö

Rento ja reilu meininki. Hiukan oli aikataulu myöhässä, mutta siitäkin mainittiin kohteliaasti asiakkaille.

Muuten oli hyvä, mutta katsastus oli n. vartin myöhässä vaikka oli varattu aika.

Nopea ja sujuva palvelu. Kahvi ja tee ok, mutta niiden kanssa olisi voinut olla vaikka joku keksi. Odotustila hallissa hyvä ja siisti. Lähtiessä kärsin turhaan kuumasta autosta, kun en tajunnut että ilmastointi oli otettu pois päältä!

Vuoronumeronäyttö kuntoon hallin oven yläpuolella

Toimisto virkailija töihin niin hommat hoituu ripeämmin

Katsastukseen tulon ilmoittautuminen. Lukee, että katsastaja hakee, mutta pitikin mennä katsastushalliin. Eli selkeämpi ohjeistus tähän.