Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Varaa katsastusaika netissä tai soita valtakunnalliseen ajanvarausnumeroomme 075 323 2222. Nettisivuiltamme löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin ja runsaasti tietoutta autoilusta. 

Voit varata katsastusajan kätevästi nettisivujemme kautta yleisimmille ajoneuvoille. Sinulla on myös mahdollisuus varata edullisempia Etuaikoja: kun maksat varaamasi Etuajan ennakkoon netissä, säästät samalla katsastuksen hinnassa.

Valtakunnallinen ajanvarausnumeromme varaa henkilö- ja pakettiautojen katsastusaikoja puhelimitse sekä antaa lisätietoa mm. asemien tarjoamista palveluista ja aukioloajoista. Palvelemme suomen ja ruotsin kielellä.

Valtakunnallinen ajanvaraus 075 323 2222

Ajanvaraukset
ma–pe 7.30–20, la 9-16

Autotohtori 075 323 2222
Ajanvaraukset
ma–pe 7.30–20, la 9-16

Puheluiden hinnat
Puhelut maksavat 8,35 senttiä/puhelu + 16,69 senttiä/minuutti ja lisäksi kotimaan lankaverkosta paikallisverkkomaksun verran tai matkapuhelimesta soitettuna oman operaattorin perimän matkapuhelinmaksun verran. Jonotus- ja puheluajalta peritään sama maksu. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%)

Palaute

Täytä Anna palautetta -lomake tai palautteen antaminen onnistuu myös sähköpostitse asiakaspalvelu@a-katsastus.fi

Katsastus- ja rekisteröintineuvonta

Rekisteröinti- ja katsastusneuvonta on keskittynyt kokonaan niitä tarjoaville asemille. Tervetuloa kysymään mieltäsi askarruttavasta asiasta lähimmältä A-Katsastuksen asemalta. Palvelupisteemme löydät: 
www.a-katsastus.fi/palvelupisteet

Lisätietoa ja usein kysyttyjä kysymyksiä määräaikaiskatsastuksesta ja ajoneuvon rekisteröintiasioista löytyy myös Traficomin nettisivuilta:
Ajoneuvon katsastus (Traficom)
Ajoneuvon rekisteröinti (Traficom)

Ajovarman asiakaspalvelu

Ajovarman asiakaspalvelusta saat tietoa ajokortti- mm. ajokortteihin ja kuljettajantutkintoihin liittyvistä asioista sekä tieliikenteen henkilölupien käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä:
www.ajovarma.fi/asiakaspalvelu

Haluatko varata ajan?

Missä on lähin palvelupiste?