Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Varaa katsastusaika netissä tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Nettisivuiltamme löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin ja runsaasti tietoutta autoilusta. Asiakaspalvelumme neuvoo katsastusajanvarauksiin liittyvissä asioissa ja hoitaa niitä keskitetysti numerossa 075 323 2222.

Voit varata katsastusajan kätevästi nettisivujemme kautta yleisimmille ajoneuvoille. Sinulla on myös mahdollisuus varata edullisempia Etuaikoja: kun maksat varaamasi Etuajan ennakkoon netissä, säästät samalla katsastuksen hinnassa.

Asiakaspalvelumme varaa henkilö- ja pakettiautojen katsastusaikoja puhelimitse sekä antaa lisätietoa mm. asemien tarjoamista palveluista ja aukioloajoista. Asiakaspalvelussamme palvellaan suomen ja ruotsin kielellä.  

Rekisteröintineuvonta on keskittynyt kokonaan niitä tarjoaville asemille tai vaihtoehtoisesti voit jättää viestin Palaute-lomakkeella. Ajoneuvon rekisteröintiasioista löytyy lisätietoa myös Trafin nettisivuilta.

Tavoitat asiakaspalvelumme puhelimitse numerosta 075 323 2222

A-Katsastuksen asiakaspalvelu  on avoinna seuraavasti:

Ajanvaraukset
ma–pe 7.30–18, la 9-16

Autotohtori 075 323 2222
Ajanvaraukset
ma–pe 7.30–18, la 9-16

Anna palautetta

Palautteen antaminen onnistuu myös sähköpostitse asiakaspalvelu@a-katsastus.fi

Puheluiden hinnat

Puhelut maksavat 8,35 senttiä/puhelu + 16,69 senttiä/minuutti ja lisäksi kotimaan lankaverkosta paikallisverkkomaksun verran tai matkapuhelimesta soitettuna oman operaattorin perimän matkapuhelinmaksun verran. Jonotus- ja puheluajalta peritään sama maksu. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%)

 

Tekninen neuvonta 0600-1-7050

Palvelunumeromme vastaa tiistaisin klo 9-12 ja 13-16 ja auttaa sinua ajoneuvoosi liittyvissä teknisissä kysymyksissä. (Suljettu 1.7.-31.7.2018)

Puhelun hinta
2,54 € / min + pvm/mpm

 

Ajovarman asiakaspalvelu

Ajovarman asiakaspalvelusta saat tietoa ajokortti- mm. ajokortteihin ja kuljettajantutkintoihin liittyvistä asioista sekä tieliikenteen henkilölupien käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä. 

Voit varata ajan lupapalveluihin netissä tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme
puh.:  075 323 9999 ma-pe 8-15.45

Soitto Ajovarman palvelunumeroon maksaa kotimaan lankaverkosta paikallisverkkomaksun verran ja matkapuhelimesta soitettuna oman operaattorin perimän matkapuhelinmaksun verran.

 

Haluatko varata ajan?

Ohje Muokkaa varausta
Oletko tulossa teoria- tai ajokokeeseen?

Otathan yhteyttä suoraan Ajovarman toimipisteisiin.