Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Varaa katsastusaika netissä tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Nettisivuiltamme löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin ja runsaasti tietoutta autoilusta. Asiakaspalvelumme neuvoo katsastusajanvarauksiin liittyvissä asioissa ja hoitaa niitä keskitetysti numerossa 075 323 2222.

Voit varata katsastusajan kätevästi nettisivujemme kautta yleisimmille ajoneuvoille. Sinulla on myös mahdollisuus varata edullisempia Etuaikoja: kun maksat varaamasi Etuajan ennakkoon netissä, säästät samalla katsastuksen hinnassa.

Asiakaspalvelumme varaa henkilö- ja pakettiautojen katsastusaikoja puhelimitse sekä antaa lisätietoa mm. asemien tarjoamista palveluista ja aukioloajoista. Asiakaspalvelussamme palvellaan suomen ja ruotsin kielellä.

 

Tavoitat asiakaspalvelumme puhelimitse numerosta 075 323 2222

A-Katsastuksen asiakaspalvelu  on avoinna seuraavasti:

Ajanvaraukset
ma–pe 7.30–18, la 9-16

Autotohtori 075 323 2222
Ajanvaraukset
ma–pe 7.30–18, la 9-16

Anna palautetta

Palautteen antaminen onnistuu myös sähköpostitse asiakaspalvelu@a-katsastus.fi

Puheluiden hinnat
Puhelut maksavat 8,35 senttiä/puhelu + 16,69 senttiä/minuutti ja lisäksi kotimaan lankaverkosta paikallisverkkomaksun verran tai matkapuhelimesta soitettuna oman operaattorin perimän matkapuhelinmaksun verran. Jonotus- ja puheluajalta peritään sama maksu. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%)

 

Katsastus- ja rekisteröintineuvonta

Rekisteröinti- ja katsastusneuvonta on keskittynyt kokonaan niitä tarjoaville asemille. Tervetuloa kysymään mieltäsi askarruttavasta asiasta lähimmältä A-Katsastuksen asemalta. Palvelupisteemme löydät: 
www.a-katsastus.fi/palvelupisteet

Lisätietoa ja usein kysyttyjä kysymyksiä määräaikaiskatsastuksesta ja ajoneuvon rekisteröintiasioista löytyy myös Trafin nettisivuilta:
Määräaikaiskatsastus (Trafi)
Ajoneuvon rekisteröinti ja rekisteröintitodistus (Trafi)

 

Ajovarman asiakaspalvelu

Ajovarman asiakaspalvelusta saat tietoa ajokortti- mm. ajokortteihin ja kuljettajantutkintoihin liittyvistä asioista sekä tieliikenteen henkilölupien käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä. 

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 075 323 9999

Ajanvarausasioissa palvelemme puhelimitse ma-su klo 8-21 tai voit varata ajan lupapalveluihin Ajovarman nettisivuilta

Neuvonta-asioissa palvelemme puhelimitse ma-pe klo 8-15.45 tai sähköpostilla: tiedustelut(at)ajovarma.fi

Soitto Ajovarman palvelunumeroon maksaa kotimaan lankaverkosta paikallisverkkomaksun verran ja matkapuhelimesta soitettuna oman operaattorin perimän matkapuhelinmaksun verran.

 

Haluatko varata ajan?

Ohje Muokkaa varausta
Oletko tulossa teoria- tai ajokokeeseen?

Otathan yhteyttä suoraan Ajovarman toimipisteisiin.