A-Katsastus flagga vajar

Serviceställen från Hangö till Ivalo

A-Katsastus och Ajovarma betjänar över hela landet och en del av våra serviceställen har öppet även på kvällar och lördagar. Du kan hitta adresserna till alla serviceställen och de tjänster och priser de erbjuder då du använder sökfunktionen för serviceställen eller gör en bokning. De lokala serviceställena kan kontaktas via det riksomfattande tidsbokningsnumret.

Sök närmaste serviceställe
En kund med anskökan på Ajovarmas serviceställen.

Vad kostar det att avlägga körprov eller teoriprov?

Priserna för de myndighetstjänster som Ajovarma tillhandahåller fastställs på basis av den avgiftsförordning från Kommunikationsministeriet som är i kraft vid den aktuella tidpunkten. Ingen mervärdesskatt uppbärs för dem.

Priser på förarexamina och tillståndstjänster
En besiktare från A-Katsastus och en kund vid en bil

Hur mycket kostar en besiktning?

Priserna för periodiska besiktningar varierar beroende på serviceställe och tidpunkt. De inkluderar Traficoms myndighetsavgift på 2,73 € (inkl. moms 24 %). I prislistan för besiktningstjänster hittar du de vanligaste priserna och på tidsbokning mer detaljerade besiktningspriser per serviceställe.

Prislista för besiktnings- och registreringstjänster
Ikonen Betalningsmedel

Hur kan jag betala?

På A-Katsastus och Ajovarma serviceställen accepteras bankkort, de vanligaste kredit- och betalkorten samt kontanter som betalningsmedel (förutom American Express). Vår nätbetalningstjänst tillhandahålls av Paytrail. Du kan välja den betalningsmetod som passar dig bäst bland ett stort antal olika betalningsmetoder. Alla finländska bankers betalningsknappar finns till hands för dig.

Muistakatsastus.fi-tjänsten logo