Boka tid för besiktningstjänster

På tidsbokningen för besiktningstjänster kan du boka tider för besiktning, registrering, Autotohtori eller varför inte vår tjänst för borttagning av sotavlagringar i motorn. Många A-Katsastus-stationer kan också reparera stenskottsskador på vindrutan.

En A-Katsastus-besiktare bakom en bil.

Mångsidig service i besiktningsärenden

Vad händer vid en besiktning? Vad händer om ett fordon får ett underkänt besiktningsbeslut? På A-Katsastus’ stationer får du råd och mångsidig betjäning i ärenden gällande olika periodiska besiktningar och specialbesiktningar. En del av våra stationer betjänar även på kvällar och lördagar. Bekanta dig med våra besiktningstjänster.

Besiktningar och lagstadgade mätningar
A-Katsastus-servicerådgivare betjänar en kund.

Registreringsärenden utförda professionellt

På A-Katsastus-stationer som gör registreringar får du både registreringar av fordon och förflyttningstillstånd fixade, eller till och med erforderliga försäkringar och utskrifter av registreringsbevis. Du betjänas också i registreringsskyltsärenden och skrotning av fordon.

Vanliga frågor om registreringar, försäkringar och skyltar
En personbil som genomlyses av Autotohtori

Autotohtori vet det verkliga skicket på din bil.

A-Katsastus Autotohtori är en opartisk expert som går igenom över 100 granskningspunkter på fordonet. Gör ett tryggt bilköp med Autotohtoris hjälp. Konditionsgranskningen Autotohtori finns tillgänglig för person- och paketbilar som har en totalmassa på max. 3 500 kg.

Autotohtori konditionsgranskning
En besiktare från A-Katsastus och en kund granskar ett besiktningsbeslut.

När ska du ta din bil till besiktning och annan allmän information om besiktning

Läs A-Katsastus’ tips för vanliga bilister om hur man på förhand kan förbereda sig för besiktning. Och vet du var du kan kontrollera det sista möjliga besiktningsdatumet för din bil eller vilka de vanligaste orsakerna är till underkända besiktningsbeslut?

Allmän information om besiktningar
Ikonen Tillbehörsbutik

Tillbehör för bilister och tjänst för borttagning av sotavlagringar i motorer

De flesta av våra besiktningsstationer har de vanligaste biltillbehören i sitt utbud samt BG-produkter för borttagning av sotavlagringar i motorer och desinficering av fordonsinteriörer. Utnyttja gratis montering av torkarblad, och glöm inte heller att vi fyller på spolarvätskan åt dig i samband med köp. Vi mäter och tillsätter även motorolja som du köper av oss.

 Biltillbehör och kostnadsfria tilläggstjänster
Muistakatsastus.fi-tjänsten logo