Boka tid för besiktningstjänster

På tidsbokningen för besiktningstjänster kan du boka tider för besiktning, registreringar, Autotohtori eller varför inte vår tjänst för borttagning av sotavlagringar i motorn. Många A-Katsastus-stationer kan också reparera små stenskottsskador på vindrutan.

Priser för besiktning och registreringar

Våra besiktningspriser varierar beroende på serviceställe och tidpunkt. Du hittar alla våra serviceställen och deras priser för periodiska besiktningar och lagstadgade mätningar via sökfunktionen för serviceställen och när du gör din bokning.

En A-Katsastus-besiktare bakom en bil.

Mångsidig betjäning i besiktningsärenden

Vad händer vid en besiktning? Vad händer om ett fordon får ett underkänt besiktningsbeslut? På A-Katsastus stationer får du råd och mångsidig betjäning i ärenden gällande olika periodiska besiktningar och specialbesiktningar. En del av våra stationer betjänar även på kvällar och lördagar. Bekanta dig med våra besiktningstjänster.

Besiktningar och lagstadgade mätningar
A-Katsastus-servicerådgivare betjänar en kund.

Proffsigt utförda registreringsärenden

På de A-Katsastus-stationer, som gör registreringar, fixar du både registreringar av fordon och förflyttningstillstånd, och till och med nödvändiga försäkringar samt utskrift av registreringsbevis. Du betjänas också i ärenden som rör registreringsskyltar och skrotning av fordon.

Vanliga frågor om registreringar, försäkringar och skyltar
En personbil som genomlyses av Autotohtori

Autotohtori vet det verkliga skicket på din bil

A-Katsastus Autotohtori är en opartisk expert som går igenom över 100 granskningspunkter på ditt fordon. Gör ett tryggt bilköp med hjälp av Autotohtori. Konditionsgranskningen Autotohtori finns tillgänglig för person- och paketbilar som har en totalmassa på max. 3 500 kg.

Autotohtori konditionsgranskning
En besiktare från A-Katsastus och en kund granskar ett besiktningsbeslut.

När bör du besikta ditt fordon och annan allmän information om besiktning

Läs A-Katsastus tips för helt vanliga bilister om hur man på förhand kan förbereda sig för besiktning. Vet du för övrigt var du kan kontrollera det sista möjliga besiktningsdatumet för din bil eller vilka de vanligaste orsakerna är för underkända besiktningsbeslut?

Allmän information om besiktningar
Ikonen Tillbehörsbutik

Biltillbehör och tjänst för borttagning av motorns sotavlagringar

De flesta av våra besiktningsstationer har de vanligaste biltillbehören i sitt utbud samt BG-produkter för borttagning av sotavlagringar i motorer och desinficering av fordonsinteriörer. Utnyttja gratis montage av torkarblad och påfyllnad av spolarvätska i samband med köp. Vi mäter mängden av och tillsätter även den motorolja som du köper hos oss.

 Biltillbehör och kostnadsfria tilläggstjänster
Muistakatsastus.fi-tjänsten logo