A-Katsastuksen katsastaja auton alla.
Katsastajan työ on melko kevyttä ja sopii kaikille tekniikasta kiinnostuneille.
Yleistä tietoa -ikoni

Seuraava uusien katsastajien peruskurssi alkaa 15.4.2024 Vantaalla

Oletko AMK-insinööri, kolmannen vuosikurssin insinööriopiskelija tai onko sinulla ajoneuvoalan ammattitutkinto? Hae avoinna olevaa työpaikkaamme ja tule seuraavalle uusien katsastajien peruskurssille. (Huomioithan, että asentajan tutkinto ei ole riittävä.) Seuraava koulutus pidetään 15.4.2024 alkaen viikoilla 16-17 Vantaalla. Mikäli tulet valituksi työntekijäksi, vastaamme katsastajakoulutuksesi kuluista. A-Katsastuksen työntekijänä saat käyttöösi myös erinomaiset henkilöstöetumme. Täytä yhteydenottolomake, niin kerromme lisätietoja koulutuksesta.

 Katsastajakoulutusten yhteydenottolomake

Katsastajan peruskoulutus voi olla joku näistä kolmesta

1. Ajoneuvoalan ammatti- tai erikoisammattitutkinto
2. Insinööri AMK
3. Kolmannen vuosikurssin insinööriopiskelija

Katsastajan ammatti sopii kaikille

Katsastajan työ sopii jokaiselle autotekniikasta kiinnostuneelle. Arvostamme ammattiosaamisen lisäksi asiakaslähtöisyyttä, positiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kysyä toimia vastuullisesti työyhteisössä. Meillä työyhteisön moninaisuus luo perustan uuden oppimiselle.

Pitkät perinteet katsastajien kouluttamisessa

A-Katsastus Oy:llä on viranomaisen myöntämä lupa kaikkeen katsastajien lakisääteiseen koulutukseen. Soveltuvan peruskoulutuksen lisäksi katsastajalta vaaditaan katsastajatutkinnon suorittamista. Koulutus kestää yhteensä noin neljä viikkoa sisältäen työharjoittelun katsastusasemalla ja sen lopuksi tehdään Traficomin vastaanottama katsastajan loppukoe.

Tarjoamme katsastajan työtä eri puolilla Suomea ja koulutamme säännöllisesti avoinna oleviin työtehtäviimme valittuja henkilöitä uusiksi katsastajiksi. Mikäli tulet valituksi tehtävään, vastaamme useiden tuhansien eurojen arvoisen katsastajakoulutuksesi kuluista. A-Katsastuksen työntekijänä saat käyttöösi myös erinomaiset henkilöstöetumme. Täytä yhteydenottolomake, niin annamme sinulle lisätietoja koulutuksesta.

Katsastajakoulutusten yhteydenottolomake

Avoimet työpaikat

Koulutamme avoinna oleviin työtehtäviimme valittuja uusiksi katsastajiksi eri puolille Suomea. Avointen työpaikkojen sivulta näet, mihin haemme tällä hetkellä katsastajia.

Kiinnostuitko-ikoni

Kiinnostuitko katsastajan työstä?

Voit laittaa sähköpostia osoitteeseen: koulutukset@a-katsastus.fi. Kouluttajamme auttavat ja neuvovat mielellään. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön katsastajakoulutuksista.

Jätä yhteydenottopyyntö
Hakemus-ikoni

Oletko kouluttautunut katsastaja?

Mikäli sinulla on jo katsastajan oikeudet, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Otamme sinuun pian yhteyttä.

Täytä avoin hakemus
Työntekijämme kertovat -ikoni

Mitä katsastajamme kertovat työstään?

Minkälaista on työharjoittelu tai käytännön työ A-Katsastuksen katsastajana? Miten katsastajan uralle on päädytty? Lue muutamia uratarinoita henkilökuntamme kertomana.

Työntekijämme kertovat
Minusta asiakkaat ja mukava työyhteisö ovat juuri se tämän työn suola.

– Pauliina Turja, katsastaja, Pori