Pyöräilijä pitää kiinni ohjaustangosta.
A-Katsastus konserni tarjoaa työntekijöilleen esimerkiksi mahdollisuuden työsuhdepyöräetuun.

A-Katsastuksen työntekijänä saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut. Haluamme pitää hyvää huolta työntekijöidemme terveydestä ja panostamme työhyvinvointiin.

Työterveyshuoltomme on Terveystalossa

Ennaltaehkäisevä ja työkykyä ylläpitävä työterveyshuoltomme on tarjolla Terveystaloissa. Akuuteissa tapauksissa voi aina mennä lähimpään Terveystaloon.

Tradekan Sairauskassan jäsenedut ovat käytössäsi

Kaikki uudet työntekijämme liittyvät sairauskassaan työsuhteen alkaessa. Sairauskassan jäsenmaksu on 0,75 % ennakkoperinnän alaisesta palkasta (vuonna 2022). Jäsenyys tuo sinulle merkittäviä etuja. Maksat vain 20% esimerkiksi lääkäri-, fysioterapia- tai hierontakäynneistä. Ensimmäisen vuoden jäsenyyden jälkeen saat myös hammashoito- ja silmälasiedut käyttöösi. Kassan jäsenenä maksat myös vain 20% vuoden kestävistä Terveystalon tarjoamista hoitopoluista, jotka auttavat painonhallinnassa, savuttomuuteen tähtäämisessä tai päihteiden vähentämisessä.

Sairauskassan jäsenyys mahdollistaa hyvän terveyden ja hyvinvoinnin ylläpidon säännöllisesti ja ennaltaehkäisevästi. Sairauskassan avulla myös tutkimuksiin ja hoitoon pääsy on nopeaa, kun kassa korvaa työterveyshuoltoon kuulumattomia kuluja. Et ole myöskään koskaan korvausasioidesi kanssa yksin, vaan kassan asiantuntijat neuvovat niin Kela-asioissa kuin kassan korvausasioissa aina hakemusten täyttämisestä lähtien. Suorakorvaussopimukset nopeuttavat käyntejä ja omia rahavaroja ei tarvitse sitoa asioinnin aikana.

ePassi urheilu-, kulttuuri- ja työhyvinvointietu

A-Katsastuksen työntekijänä ePassillasi on käytössä 160,00 euroa vuodessa käytettäväksi urheiluun ja kulttuuriin, jos työsuhteesi on voimassa koko vuoden. (Uusille työntekijöille työsuhteen alusta suhteutettuna.)

Huomattavia henkilöstöetuja Restis-sovelluksella

Saat alennuksia ja edullisia hintoja useista paikoista Restis-sovelluksella esitettävällä henkilökuntakortilla, esimerkiksi 30-50% alennuksen lukuisissa Restelin ravintoloissa (esim. Classic Pizza, Burger King, Taco Bell, Rax).

Työsuhdepolkupyörä

Laitamme pyörät pyörimään! Kaikki vakituiset työntekijät ja niihin rinnastettavat työntekijät ovat oikeutettuja hankkimaan työsuhdepyörän GoByBike.fi -palvelun kautta. Työsuhdepolkupyörän verotusarvo vähennetään palkastasi kuukausittain (100 e/kk leasing-sopimuksen ajan).

Lounasetu

Tuemme työntekijöidemme lounasruokailua. Lounasetu on järjestetty ePassi-palvelulla. Vuonna 2022 Verohallinnon päätöksen mukaisesti ravintoedun arvo on 7,15 € ateriaa kohden.

Katsastukset ja autotarvikkeet

A-Katsastuksen työntekijät saavat alennuksen perheen autojen määräaikaiskatsastuksista ja katsastusasemien tarvikemyynnin tuotevalikoimasta.

Hae meille töihin!

Katso tällä hetkellä avoimet työpaikkamme. Jos sinulta puuttuvat vielä esimerkiksi katsastusoikeudet tai opinnoistasi puuttuu kuljettajantutkinnon vastaanottajana toimimisen moduuli, koulutamme lisää tarvittaessa. Voit jättää meille myös vapaamuotoisen hakemuksen.