A-Katsastus Groupin ammattilaiset

A-Katsastus-konserniin kuuluu A-Katsastus Oy sekä Ajovarma Oy, jotka työllistävät hyvin eri taustaisia ammattilaisia ympäri Suomen. Toimintaa valvovan viranomaisen, Traficomin toimesta eri tehtäviin on omat koulutus- ja kokemusvaatimuksensa.

Alan pykäläviidakossa voi helposti hämmentyä kokenutkin konkari, joten tarvittaessa meidän puoleemme voi aina kääntyä. Mikäli ala kiinnostaa, muttet ole varma omasta kelpoisuudestasi, sinua auttaa meidän koulutusyksikkömme. Heidät tavoitat osoitteesta: koulutukset@a-katsastus.fi

Seuraavassa on kuvattu tarkemmin eri tehtävien edellytyksiä:

Katsastus (A-Katsastus Oy)

Katsastajaksi hakevalta edellytetään auto- tai konealan teknikon, insinöörin tai amk-insinöörin tutkintoa tai vaihtoehtoisesti näyttökokeena suoritettua mekaanikon ammatti- tai erikoisammattitutkintoa. Lisäksi edellytetään vähintään kuuden kuukauden työkokemusta autokorjaamotehtävistä. (Mikäli sinulla ei vielä ole katsastusoikeuksia ja tulet valituksi tehtävään, koulutamme sinulle katsastusoikeudet.) Katsastusalalle voi nykyään työllistyä myös asentajataustalla

Kuljettajatutkintojen vastaanotto (Ajovarma Oy)

Kuljettajantutkinnon vastaanottajalta edellytetään liikenneopettajan ammattitutkintoa, joka sisältää tutkinnonosana kuljettajantutkinnon vastaanottajana toimimisen. Lisäksi henkilöllä tulee olla liikenneopettajalupa, joka on ollut voimassa vähintään kaksi vuotta.

Vaihtoehtoisesti henkilöllä voi olla voimassa oleva liikenneopettajalupa, joka on myönnetty ennen 1.8.2010, ennen tätä päivämäärää myönnetyllä liikenneopettajaluvalla saa ottaa tutkintoja vastaan ilman ammattitutkintoa ja tutkinnon vastaanottajan erityispätevyyttä.

Palveluneuvojat (Ajovarma Oy)

Palveluneuvojamme vastaavat erilaisista toimistopalveluista, kuten lupapalveluista, rekisteröinneistä sekä vakuutuksista. Palveluneuvojan tehtäviin voi hakea peruskoulutuksella. Kaupallinen koulutus ja/tai aikaisempi kokemus rekisteröinti tai lupapalvelutehtävistä katsotaan aina eduksi.

Asiantuntijat (A-Katsastus Group)

Konsernin puolella meillä työskentelee joukko eri alojen asiantuntijoita talouden, henkilöstön, ICT:n ja markkinoinnin kehittämistehtävissä. Arvostamme tehtävään soveltuvan koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi positiivista, asiakaspalveluhenkistä asennetta, muutosvalmiutta sekä halukkuutta kehittää omaa työtään ja osaamistaan.

Työntekijämme kertovat -ikoni

Minkälaista on työskennellä A-Katsastuksessa?

Osaavat ja motivoituneet työntekijät ovat yrityksemme tärkein voimavara. Lue uratarinoita työntekijöidemme kertomana.

Työntekijämme kertovat
Työnantaja-ikoni

A-Katsastus-konserni työnantajana

Tavoitteemme on luoda parhaat mahdolliset puitteet henkilöstön ja toiminnan jatkuvalle kehittämiselle. Mielestämme laadukas asiakaskokemus syntyy hyvästä työntekijäkokemuksesta.

A-Katsastus-konserni työnantajana

Meillä rekrytoidaan!

Tule mukaan tekemään merkittävää liikenneturvallisuustyötä! Laaja palvelupisteverkostomme työllistää erilaisella osaamistaustalla olevia työntekijöitä eri puolilla Suomea.