A-Katsastus-konsernin työntekijä.
Palvelupisteverkostomme on laaja ja tarjoamme työtä eri puolilla Suomea Hangosta Ivaloon.

Hyvä ja laadukas asiakaspalvelu toiminnan perustana

Henkilöstöstrategiamme mukaisesti osaavat ja motivoituneet työntekijät ovat yrityksemme tärkein voimavara. Tavoitteemme on luoda parhaat mahdolliset puitteet henkilöstön ja toiminnan jatkuvalle kehittämiselle. Hyvä ja laadukas asiakaspalvelu on toimintamme perusta, ja mielestämme laadukas asiakaskokemus syntyy hyvästä työntekijäkokemuksesta. Haluammekin edistää työntekijän sitoutumista yritykseen, kannustaa henkilöstöä hyvään työsuoritukseen palkitsemisella sekä varmistaa henkilöstön osaamisen ja kehittymismahdollisuudet.

Olemme alan johtava, vakavarainen ja Suomen suurin yksittäinen toimija katsastusliiketoiminnassa, jolla on yli sadan vuoden historia. Katsastusliiketoiminta on kuitenkin vain yksi konsernimme liiketoiminta-alueista. Kuljettajantutkintoja vastaanottava Ajovarma Oy on myös osa A-Katsastus-konsernia – tavoitteemme on palvella asiakkaitamme ammattitaitoisesti, nopeasti ja asiakasta lähellä missä päin Suomea tahansa.

Meillä pääset tekemään monipuolisia tehtäviä, kehittymään ja etenemään urallasi. Arvostamme korkean ammattiosaamisesi lisäksi asiakaslähtöisyyttä, positiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia vastuullisesti työyhteisössä. Meillä työyhteisön monimuotoisuus luo perustan uuden oppimiselle. Tule viemään menestystarinaamme eteenpäin – ihmiset luovat menestyksemme!

Työskentelyn parasta antia ovat kivat työkaverit. Täällä Heinäpäässä on tosi hyvä työporukka, joka jaksaa opastaa uutta katsastajaa!

– Sanna Öhman, A-Katsastus Oulu-Heinäpää

Työntekijämme kertovat -ikoni

Minkälaista on työskennellä A-Katsastuksessa?

Osaavat ja motivoituneet työntekijät ovat yrityksemme tärkein voimavara. Lue uratarinoita työntekijöidemme kertomana.

Työntekijämme kertovat
Työkokemusvaatimukset-ikoni

A-Katsastus Groupin ammattilaiset

A-Katsastus-konserni työllistää erilaisella osaamistaustalla olevia työntekijöitä eri puolilla Suomea. Eri tehtäviin edellytetään, myös toimintaamme valvovan Traficomin toimesta, erilaisia koulutus- ja työkokemustaustoja.

Koulutus- ja työkokemusvaatimukset eri tehtäviin

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme!

Palvelupisteverkostomme on laaja ja tarjoamme työtä eri puolilla Suomea Hangosta Ivaloon. Mikäli sinulla ei vielä ole työssä vaadittavia oikeuksia, koulutamme sinut tarvittaessa tehtävään.