Arbetstagare i A-Katsastus gruppen.
Vårt nätverk av serviceställen är omfattande och vi erbjuder arbete i olika delar av Finland, från Hangö till Ivalo.

Högklassig kundservice som grund för verksamheten

I enlighet med vår personalstrategi är kunniga och motiverade medarbetare de viktigaste resurserna i vårt företag. Vårt mål är att skapa de bästa möjliga förhållandena för kontinuerlig utveckling av vår personal och verksamhet. Högklassig kundservice är grunden för vår verksamhet, och enligt vår åsikt skapas den bästa kundupplevelsen av en god medarbetarupplevelse. Vi vill även främja medarbetarnas engagemang i företaget, sporra personalen till goda arbetsprestationer med belöningar och säkerställa att personalen är kunnig och har möjligheter att utvecklas.

Vi är en branschledande, ekonomiskt solid och Finlands största privata aktör inom besiktningsbranschen med över hundra års historia. Besiktningsverksamheten är dock bara ett affärsverksamhetsområde i vår koncern. Ajovarma Oy, som tar emot förarexamina, är också en del av A-Katsastus-koncernen – det är vårt mål att ge våra kunder yrkeskunnig och snabb service som är nära kunden var som helst i Finland.

Hos oss får du utföra mångsidiga uppgifter, utvecklas och avancera i din karriär. Förutom ditt stora yrkeskunnande uppskattar vi kundorientering, en positiv attityd, god kommunikationsförmåga och förmåga att agera ansvarsfullt i arbetsgemenskapen. Hos oss skapar den mångsidiga arbetsgemenskapen grunden för nytt lärande. Kom och var med om vår framgångshistoria – människor skapar vår framgång!

Våra lediga tjänster

Vårt nätverk av serviceställen är omfattande och vi erbjuder arbete i olika delar av Finland, från Hangö till Ivalo.