Det förekommer problem idag i fråga om tidsbokning, som beror på fel som hittats hos myndigheten. Det går att boka tider, men det krävs att fordonets uppgifter matas för hand. Vi beklagar problem som orsakas av detta.

Kontakta oss

Kontakta oss

Boka tid till besiktningen via våra nätsidor eller ta kontakt med vår kundtjänst. På våra nätsidor hittar du svaret på de vanligaste frågorna och mycket information om bilism överlag. Kundtjänsten vägleder i bokningsärenden för besiktning och sköter dem centraliserat på numret 075 323 2222.

Du kan boka en besiktningstid praktiskt via våra nätsidor för de vanligaste fordonen. Du har även möjlighet att boka billigare Förmånliga tider. När du betalar den förhandsbokade Förmånliga tiden innan besiktningen, så sparar du pengar!

Vår kundtjänst bokar besiktningstider för person- och paketbilar per telefon samt ger information om bl.a. tjänster och öppettider. Kundtjänsten betjänar på finska och svenska.

Registreringsrådgivningen är koncentrerad helt och hållet till de stationer som erbjuder tjänsterna eller så kan man lämna ett meddelande via Feedback-blanketten. Angående fordonets registreringsärenden finns det mer information på Trafis nätsidor.

Du når kundtjänsten på numret 075 323 2222

A-Katsastus kundtjänst betjänar enligt följande:

Tidsbokningar
mån–fre 7.30–18, lör 9-16

Autotohtori 075 323 2222
Tidsbokningar
mån–fre 7.30–18, lör 9-16

Ge feedback

Du kan ge feedback även via adressen asiakaspalvelu@a-katsastus.fi 


Samtalspriser

Samtal kostar 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/minut. Utöver ovanstående debiteras för ett samtal dessutom lokalnätsavgift för samtal från landlinje och den egna mobiltelefonoperatorns mobilsamtalsavgift för samtal från mobiltelefon. Samma summa debiteras för kö- och samtalstiden. Prisen inkluderar moms (24%).

 

Teknisk rådgivning 0600-1-7050

Vårt tjänstenummer nås tisdagar kl. 9-12 och 13-16 och hjälper dig i fordonsrelaterade tekniska frågor. (Stängt 1.7.-31.7.2018)

Samtalspris
2,54€/ min + lna/msa

 

Ajovarmas kundtjänst

Från Ajovarmas kundtjänst får du information bl.a. om körkort och förarexamina. Vi betjänar också i frågor om vägtrafikens persontillstånd.

Till våra tillståndstjänster kan du boka en tid via webben eller genom att kontakta vår kundtjänst på numret
075 323 9999  må-fre 8-15.45

Ett samtal till servicenumret kostar från hemlandets fasta telefonnätverk lokalnätsavgiften och från mobiltelefon priset enligt din egen operatör.

 

Tidsbeställning på registreringsnumret

Var finns närmaste betjäningsställe?