Idag kan det förekomma störningar i vår telefontjänst. Vi beklagar besväret! Vi rekommenderar att alla som besöker A-Katsastus betjäningsställen tar med sig och använder ansiktsmask under körprovet och vid behov också i kundutrymmena om det uppstår trängsel. Vi ber er också hålla ett lämpligt skyddsavstånd. Tack för samarbetet!

Kontakta oss

Kontakta oss

Boka tid till besiktningen via våra nätsidor eller ta kontakt vår riksomfattande tidsbokning 075 323 2222. På våra nätsidor hittar du svaret på de vanligaste frågorna och mycket information om bilism överlag. 

Du kan boka en besiktningstid praktiskt via våra nätsidor för de vanligaste fordonen. Du har även möjlighet att boka billigare Förmånliga tider. När du betalar den förhandsbokade Förmånliga tiden innan besiktningen, så sparar du pengar!

Vår riksomfattande tidsbokning bokar besiktningstider för person- och paketbilar per telefon samt ger information om bl.a. tjänster och öppettider. Vi betjänar på finska och svenska.

 

Riksomfattande tidsbokning 075 323 2222

Öppethållningstider:

Tidsbokningar
mån–fre 7.30–20, lör 9-16

Autotohtori 075 323 2222
Tidsbokningar
mån–fre 7.30–20, lör 9-16

Ge feedback

Du kan ge feedback även via adressen asiakaspalvelu@a-katsastus.fi 

Samtalspriser
Samtal kostar 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/minut. Utöver ovanstående debiteras för ett samtal dessutom lokalnätsavgift för samtal från landlinje och den egna mobiltelefonoperatorns mobilsamtalsavgift för samtal från mobiltelefon. Samma summa debiteras för kö- och samtalstiden. Prisen inkluderar moms (24%).


Registrerings- och besiktningsrådgivning

Registrerings- och besiktningsrådgivningen är koncentrerad helt och hållet till de stationer som erbjuder tjänsterna. Välkommen till närmaste A-Katsastus -station som erbjuder tjänsten i fråga för att diskutera de ärenden du grubblar över. Du hittar våra betjäningsställen:
www.a-katsastus.fi/betjaningsstallen

Angående fordonets periodiska besiktning samt registreringsärenden finns det mer information på Traficoms nätsidor:
Fordonsbesiktning (Traficom)
Registrering av fordon (Traficom)

 

Ajovarmas kundtjänst

Från Ajovarmas kundtjänst får du information bl.a. om körkort och förarexamina. Vi betjänar också i frågor om vägtrafikens persontillstånd.

Kontakta vår kundtjänst på numret tel. 075 323 9999  

I ärenden som rör tidsbokning och rådgivning betjänar vi per telefon mån-fre kl. 8-15.45 eller boka tid via Ajovarma nätsidan. Per e-post på adressen: forfragningar(at)ajovarma.fi

Ett samtal till servicenumret kostar från hemlandets fasta telefonnätverk lokalnätsavgiften och från mobiltelefon priset enligt din egen operatör.

 

Tidsbeställning på registreringsnumret

Var finns närmaste betjäningsställe?