Tidsbokningar till Ajovarma

Boka tid på nätet eller ring vår riksomfattande kundtjänst på tel. 029 534 5115 (samtalspris: lna/msa). Numret betjänar i tidsboknings- och rådgivningsärenden. Största delen av Ajovarmas serviceställen finns i samma lokaler som A-Katsastus. En bokad tid gör det snabbare att sköta dina ärenden. Kunder som har bokat en tid betjänas först.

Betala eller ändra en bokning

Ajovarma - examensmottagare och körkortskandidat

Hos Ajovarma sköter du körkortsärenden och tillstånd för vägtrafik

Vi tar emot förarexamina och tillståndsansökningar som gäller körkort och annan vägtrafik på våra serviceställen. Vi verkar i samma lokaler som A-Katsastus på närmare hundra orter. Det lönar sig att boka en tid i förväg för att sköta dina ärenden.

Ajovarmas tjänster för privatkunder
Ajovarma-blanketter i en ställning.

Mottagande av yrkestrafikansökningar

Vi tar emot yrkestrafikansökningar på Ajovarmas alla tillståndsserviceställen i Finland. Du kan till exempel ansöka om förar- eller yrkeskompetensbevis och avlägga olika prov och examina för yrkestrafik. Vi rekommenderar att du bokar en tid för att sköta dina ärenden.

Ajovarmas tjänster för yrkestransport
Ikonen Plats

Sök efter närmaste serviceställe

Med sökfunktionen för serviceställen hittar du enkelt kontaktuppgifter till ditt närmaste Ajovarma-serviceställe. Största delen av Ajovarmas kontor finns i samma lokaler som A-Katsastus.

Sök närmaste serviceställe
Ikonen Eurotecken

Priser på Ajovarmas tjänster

Priserna för myndighetstjänster fastställs i Kommunikationsministeriets avgiftsförordning som är i kraft vid den aktuella tidpunkten och du kan kontrollera dem i prislistan.

Serviceställen och priser
Ikonen Ratt

Utvärdering i körprovet

För att få godkänt i körprovet måste föraren kunna hantera fordonet och köra säkert och smidigt i trafiken.

Hur bedöms ett körprov?
Muistakatsastus.fi-tjänsten logo