Boka tid till OP Bilfinansiering!

OP Bilfinansiering erbjuds i de största städerna runtom i landet. Vi kan inte garantera att du blir betjänad utan förhandsbokad tid, så boka din tid nu!

En kvinna ler i ett bilfönster.
A-Katsastus och OP erbjuder avbetalningsfinansiering för bilaffärer mellan privatpersoner.

Finansiering och säkerhet för bilaffärer mellan privatpersoner

Du kan få avbetalningsfinansiering från OP för en bil som du köper av en privatperson. Verifieringen av bilen, finansieringsavtalet och bilaffären görs hos A-Katsastus. En opartisk expert från A-Katsastus verifierat bilen och tar ett par bilder på den.

Under samma besök sköter du optimalt finansieringsavtal, försäkring och registrering av bilen samt pappersarbete för bilaffären tillsammans med A-Katsastus servicerådgivare. Avbetalningen beviljas av OP Företagsbanken Abp och verifieringen av bilen utförs av A-Katsastus Ab. A-Katsastus är inte delaktig i själva transaktionen.

Du kan boka tid till tjänsten OP Bilfinansiering antingen via nätsidan eller genom att ta kontakt med vår telefontjänst. Ifall du vill ha kontakt med vår kundtjänst ring numret 075 323 2222 för att boka tid.

Boka tid till OP Bilfinansiering!

Observera följande:

  • Vänligen fyll i en preliminär finansieringsoffert via OP:s nättjänst innan du bokar tid till stationen, så kan du säkerställa att avbetalning är möjligt för din del.
  • Säljaren måste vara ägare till bilen. Det går inte att få OP Bilfinansiering via oss för en bil som ägs av ett finansieringsbolag. Alla ägare till bilen måste vara på plats när affären görs upp, så för att förhindra missbruk går det inte med en fullmakt.
  • Både säljaren och köparen måste ha med sig varsitt identitetsbevis med fotografi och de måste vara på plats samtidigt.
  • Köparen av bilen måste ha med sig ett giltigt körkort.
  • Det är bra om köparen av bilen har med sig sina bankkoder och har tillgång till en internetbank, för att kunna betala en eventuell handpenning.
  • Det är en bra idé för säljaren av bilen att ta med sig sina bankkoder för att kunna skapa ett certifikat via Traficom. OP Företagsbanken Abp betalar den andel som ska finansieras till säljarens konto.
Stationer som erbjuder tjänsten
A-Katsastus Esbo-Hannusåker
A-Katsastus Helsingfors-Tullbommen
A-Katsastus Iisalmi-Pitkälahdenkatu
A-Katsastus Joensuu-Voimatie
A-Katsastus Jyväskylä-Kuormaajantie
A-Katsastus Kajaani-Varistie
A-Katsastus Kotka-Metsola
A-Katsastus Kouvola-Tommolankatu
A-Katsastus Lahtis-Laune
A-Katsastus Tammerfors-Hervanta
A-Katsastus Träskända-Mikontie
A-Katsastus Uleåborg-Rusko
A-Katsastus Vanda-Ring III
A-Katsastus Varkaus-Käsityökatu
A-Katsastus Vasa-Strandvägen
A-Katsastus Villmanstrand-Katsastajankatu
A-Katsastus Åbo-Offerkällsgatan