Biltillbehör

På flera av våra stationer finns ett mångsidigt och förmånligt sortiment av olika biltillbehör. I samband med köp installerar vi vindrutetorkarna åt dig och mäter samt tillägger spolarvätska och motoroljor. Välkomna!

Gratis installering av vindrutetorkare 

Vi installerar konstnadsfritt vindrutetorkarna åt dig när du köper dem av oss. Vårt sortiment inkluderar de högklassiga märkena Bosch och Trico. Vi tillägger även spolarvätska åt dig när du inhandlar den hos oss. Det lönar sig att handla hos oss!

BG-produkter

Renare motor med BG-produkter! En effektivare bil är en ekonomisk bil. Också BG desinficeringstjänst 
för bilens interiör och BG-underhållsprodukter.

Elektroniska p-skivan

Elektroniska p-skivan minns åt dig - alltid. Den mest sålda p-skivor i Europa och godkänd av Kommunikationsministeriet. Bästa i test, 2 års garanti.

Motorolja från oss 

Smutsa inte ner dig! På många av våra stationer finns ett sortiment motoroljor. Vi använder Valvoline-olja av hög kvalitet. ​Vi mäter motoroljemängden och tillägger den vid behov åt dig.

Glödlampor

På de stationer som säljer biltillbehör ingår även glödlampor för bilens olika lyktor i sortimentet. Utöver de vanliga glödlamporna finns det även speciallampor, som har bättre ljussytrka och längre ljuskägla. 

Tidsbeställning på registreringsnumret