Dra nytta av våra kostnadsfria tilläggstjänster i samband med köp

På de flesta av våra serviceställen kan du införskaffa de vanligaste biltillbehören. Vi monterar torkarblad du köper hos oss och detsamma gäller olja och spolarvätska. Vi mäter och fyller på det du inhandlar hos oss. Du kan komma och handla på stationen vad gäller biltillbehör!

En A-Katsastus-besiktare kontrollerar ett vindrutetorkarblad.

Nya torkarblad enkelt från A-Katsastus

Vårt sortiment av torkarblad från Bosch och Trico passar nästan alla bilmärken och modeller. Köp och montering av torkarblad kan göras till exempel i samband med en besiktning utan att du behöver boka någon extra tid. Monteringen är kostnadsfri. Vi återvinner dina gamla torkarblad på ändamålsenligt sätt.

Torkarblad
En A-Katsastus-besiktare håller i en påse med spolarvätska.

Spolarvätskor för sommaren och vintern

Våra spolarvätskor är av hög kvalitet och färdiga att användas. De innehåller inte metanol. Sommarspolarvätskan avlägsnar effektivt insekter från vindrutor och vinterspolarvätskan fungerar även vid hård köld. Spolarvätskan fyller vi på åt dig vid inköp.

Spolarvätskor
En A-Katsastus-besiktare mäter motoroljenivån.

Kontrollering och påfyllnad av motorolja

Är motoroljenivån låg? I vårt oljesortiment från Valvoline finns en passande produkt för de flesta bensin- och dieselmotorer. Vi mäter oljenivån och fyller också på olja som du köper av oss. Kom in och bli betjänad!

Motoroljor
Ikonen Glödlampa

Glödlampa

På de A-Katsastus-stationer som säljer biltillbehör hittar du ett sortiment olika glödlampor. Hos oss kan du skaffa till exempel Osram Xenarc® Original xenon-gasurladdningslampor med fyra års garanti.

Lampa
Ikonen Parkering

Elektronisk parkeringsskiva

Den elektroniska parkeringsskivan, som säljs på A-Katsastus stationer, gör det enkelt att parkera. Den aktiveras automatiskt när bilen stannar och flyttar också framåt automatiskt till nästa halvtimme.

Elektronisk parkeringsskiva
Muistakatsastus.fi-tjänsten logo