Dra nytta av våra kostnadsfria tilläggstjänster i samband med köp

På de flesta av våra serviceställen kan du skaffa de vanligaste tillbehören för bilister eller borttagning av sotavlagringar i din bils motor. Vi monterar torkarblad du köper åt dig samt mäter och fyller på olja och spolarvätska. Du kan boka tid på förhand för BG:s tjänst för borttagning av sotavlagringar, för andra tillbehörsärenden kan du komma direkt till oss!

BG:s sotavlagringsborttagningsmedel tillsätts i tanken på en bil.

BG-produkter för renare och förmånligare bilkörning

Sotavlagringsborttagningen i BG:s produktfamilj gör din bils motor renare och på samma gång billigare att köra med. Desinfektionstjänsten i sin tur rensar bort otrevliga lukter och virus från insidan av bilen. BG:s underhållsprodukter i sin tur hjälper till med att konservera bränsle i maskiner, till exempel över vintern. Bekanta dig med BG:s produkter!

BG-produkter
En A-Katsastus-besiktare kontrollerar ett vindrutetorkarblad.

Nya torkarblad enkelt från A-Katsastus

Vårt sortiment av torkarblad från Bosch och Trico passar nästan alla bilmärken och modeller. Köp och montering av torkarblad kan göras till exempel i samband med en besiktning utan att du behöver boka någon extra tid. Monteringen är kostnadsfri. Vi återvinner dina gamla torkarblad på ändamålsenligt sätt.

Torkarblad
En A-Katsastus-besiktare håller i en påse med spolarvätska.

Spolarvätskor för sommaren och vintern

Våra spolarvätskor är av hög kvalitet och färdiga att användas. De innehåller inte metanol. Sommarspolarvätska avlägsnar effektivt insekter från vindrutor och vinterspolarvätska fungerar även i hård köld. Spolarvätskan fylls på i behållaren åt dig.

Spolarvätskor
En A-Katsastus-besiktare mäter motoroljenivån.

Kontrollera och fylla på motoroljan

Är motoroljenivån låg? I vårt oljesortiment från Valvoline finns en passande produkt för de flesta bensin- och dieselmotorer. Vi mäter oljenivån och fyller också på olja som du köper av oss. Kom in och bli betjänad!

Motoroljor
Ikonen Glödlampa

Glödlampa

I utbudet hos de A-Katsastus-stationer som säljer biltillbehör hittar du olika glödlampor. Hos oss kan du skaffa till exempel Osram Xenarc® Original xenon-gasurladdningslampor med fyra års garanti.

Lampa
Ikonen Parkering

Elektronisk parkeringsskiva

Den elektroniska parkeringsskivan, som säljs på A-Katsastus stationer, gör det enkelt att parkera. Den aktiveras automatiskt när bilen stannar och flyttar också framåt automatiskt till nästa halvtimme.

Elektronisk parkeringsskiva
Muistakatsastus.fi-tjänsten logo