Varaa aika sähköauton ajoakun kapasiteetin tarkistukseen!

Haluatko pitää sähköautosi toiminnan huipputasolla tai testauttaa auton ajoakun ennen ostopäätöstä? A-Katsastus tarjoaa ajoakuston pikatestejä, jolla voidaan mitata akun kapasiteetti! Testejä tehdään kolmella asemalla: Espoo-Hannuksenpelto, Turku-Uhrilähteenkatu sekä Lahti-Saksala. Varaa aikasi nyt!

Akun koteloinnin tarkistus ja kuvaus

A-Katsastus tarjoaa ajoakuston pikatestejä, jolla voidaan mitata akun kapasiteetti

Sähkö- ja hybridiauton akun testaaminen on tärkeä osa auton ylläpitoa ja toiminnan varmistamista. Sähköauton akku on kallein komponentti autossa, joten sen terveydentilasta kannattaa huolehtia. Akun kunto vaikuttaa suoraan auton toimintasäteeseen, latausnopeuteen ja suorituskykyyn sekä näistä johtuen myös auton jälleenmyyntiarvoon.

A-Katsastus tarjoaa luotettavaa ja puolueetonta sähkö- ja hybridiauton ajoakun testauspalvelua, joka auttaa sinua varmistamaan akun toimintakyvyn ja pitkäikäisyyden. Testi tehdään OBD-pistokkeesta ja testiin sisältyy aina myös auton laittaminen nostimelle alustan tarkastamisen, kolhujen ja mahdollisten akuston vaurioiden osalta. Testaamme akun keston, kapasiteetin ja latauskyvyn sekä tarkistamme mahdolliset vikatilanteet ja heikot kohdat. Ajoakun testaus auttaa sinua tekemään paremman päätöksen käytetyn auton ostohetkellä ja varmistaa, että autossa on toimiva ja kestävä akku.

Niin auton ostajalla kuin myyjälläkin on hyvä olla tarkka tieto ajoakun kunnosta, joka voi vaikuttaa auton hintaan.

Haluatko pitää sähköautosi toiminnan huipputasolla tai testauttaa auton ajoakun ennen ostopäätöstä? Kysy lisää katsastajaltasi ja varaa aika A-Katsastukselle testiin. Testauksen kesto on n. 30 minuuttia.

Testejä pystytään tällä hetkellä tekemään kolmella asemalla: Espoo-Hannuksenpelto, Turku-Uhrilähteenkatu sekä Lahti-Saksala.

Katso oheisesta listauksesta mille ajoneuvomalleille testejä pystytään suorittamaan (Flash test).

Huom! Tesla merkkisille autoille emme valitettavasti voi tällä hetkellä tehdä akun kapasiteetin tarkastamista. Teslan rakenne ja järjestelmät poikkeavat valtavirrasta ja tarkastuksen suorittaminen vaatii auton rakenteiden ja johtosarjojen purkamista.

Akkutesti sisältää auton alustan tarkastamisen sekä akun kuntotestin

  149 €