Ajanvaraukset

Ajan Autotohtorille tai BG Karstanpoistoon varaat helpoiten katsastuspalvelujen nettiajanvarauksesta. Tuulilasivauriot korjataan ilman ajanvarausta tai katsastuksen yhteydessä. Myöskään desinfiointipalvelua ei tarvitse varata ennakkoon. OP Autorahoituksen ajanvaraus onnistuu vain OP Autorahoituksen alasivun kautta. Hyväksytty asiantuntija tulee varata aina puhelimitse valtakunnallisesta ajanvarausnumerosta p. 075 323 2222 (ma–pe 7.30–18, la 9-14).

Autotohtorin läpivalaisema henkilöauto

Autotohtori avuksi auton osto- ja myyntitilanteisiin

Tiedä mitä ostat. Tunne mitä myyt. A-Katsastuksen puolueettoman Autotohtori-kuntotarkastuksen jälkeen tiedät varmuudella, ovatko auton hinta ja kunto kohdallaan. Autotohtori on saatavilla henkilö- ja pakettiautoille, joiden kokonaismassa on enintään 3500 kg. Tarkastuksen kesto on n. 60 min.

Autotohtori.fi
A-Katsastuksen katsastaja korjaa tuulilasia.

Korjauta kiveniskemä pikaisesti, ettei se laajene halkeamaksi

Kiveniskemä kannattaa korjauttaa nopeasti, sillä esimerkiksi jäätyvä vesi voi halkaista tuulilasin, jos sitä on päässyt vauriokohtaan. Useissa A-Katsastuksissa korjataan kiveniskemiä tuulilasista. Korjaukset tehdään ilman ajanvarausta tai katsastuksen yhteydessä.

Kiveniskemän korjaukset
Auton tankkiin lisätään BG-karstanpoistoainetta.

BG Karstanpoistopalvelu puhtaampaan ja edullisempaan autoiluun

BG Karstanpoistopalvelu tekee autosi moottorista puhtaamman ja autosta samalla edullisemman ajaa. Ylläpitotuotteet puolestaan auttavat säilyttämään laitteissa olevan polttoaineen esimerkiksi talven yli.

BG Karstanpoistopalvelu
Nainen hymyileen auton ikkunasta.

OP Autorahoitus yksityishenkilöiden väliseen autokauppaan

Voit saada OP:n osamaksun yksityishenkilöltä ostettavaan autoon. A-Katsastuksen puolueeton asiantuntija tekee auton todentamisen ja palveluneuvoja avustaa autokaupan osapuolia autokaupan paperitöissä. Samalla hoituu esimerkiksi auton vakuuttaminen.

OP Autorahoitus
Hyväksytty asiantuntija -ikoni

A-Katsastus tarjoaa hyväksytyn asiantuntijan palveluja ympäri Suomen

A-Katsastus Oy on Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin hyväksymä hyväksytty asiantuntija. Hyväksytty asiantuntija voi antaa lausuntoja ajoneuvon vaatimustenmukaisuudesta pätevyysalueensa mukaisesti.

 Kansallinen yksittäishyväksyntä ja hyväksytty asiantuntija
Muistakatsastus.fi-logo