Ajanvaraukset

Varaa aika Autotohtorille tai Näe ja näy! -tarkastukseen. OP Autorahoitukseen varaus OP Autorahoituksen alasivun kautta. Tuulilasivauriot korjataan ilman ajanvarausta tai katsastuksen yhteydessä. Hyväksytty asiantuntija tulee varata puhelimitse p. 075 323 2222 (ma–pe 7.30–18, la 9-14).

Autotohtorin läpivalaisema henkilöauto

Autotohtori avuksi auton osto- ja myyntitilanteisiin

Tiedä mitä ostat. Tunne mitä myyt. A-Katsastuksen puolueettoman Autotohtori-kuntotarkastuksen jälkeen tiedät varmuudella, ovatko auton hinta ja kunto kohdallaan. Autotohtori on saatavilla henkilö- ja pakettiautoille, joiden kokonaismassa on enintään 3500 kg. Tarkastuksen kesto on n. 60 min.

Autotohtori.fi
A-Katsastuksen katsastaja korjaa tuulilasia.

Korjauta kiveniskemä pikaisesti, ettei se laajene halkeamaksi

Kiveniskemä kannattaa korjauttaa nopeasti, sillä esimerkiksi jäätyvä vesi voi halkaista tuulilasin, jos sitä on päässyt vauriokohtaan. Useissa A-Katsastuksissa korjataan kiveniskemiä tuulilasista. Korjaukset tehdään ilman ajanvarausta tai katsastuksen yhteydessä.

Kiveniskemän korjaukset
Uutta pyyhkijänsulkaa asennetaan A-Katsastuksessa..

Maksuton Näe ja näy! -tarkastus lisää liikenneturvaa

Näe ja näy! -tarkastus varmistaa kuljettajan hyvän ajonäkyvyyden ja myös sen, että auto näkyy liikenteessä muille. Maksuttomassa tarkastuksessa käydään läpi pyyhkijänsulkien ja polttimoiden kunto. Uusia sulkia ja polttimoita voi halutessaan hankkia katsastusasemalta. Sulkien hintaan kuuluu ilmainen asennus.

Maksuton Näe ja näy! -tarkastus
Nainen hymyileen auton ikkunasta.

OP Autorahoitus yksityishenkilöiden väliseen autokauppaan

Voit saada OP:n osamaksun yksityishenkilöltä ostettavaan autoon. A-Katsastuksen puolueeton asiantuntija tekee auton todentamisen ja palveluneuvoja avustaa autokaupan osapuolia autokaupan paperitöissä. Samalla hoituu esimerkiksi auton vakuuttaminen.

OP Autorahoitus
Hyväksytty asiantuntija -ikoni

A-Katsastus tarjoaa hyväksytyn asiantuntijan palveluja ympäri Suomen

A-Katsastus Oy on Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin hyväksymä hyväksytty asiantuntija. Hyväksytty asiantuntija voi antaa lausuntoja ajoneuvon vaatimustenmukaisuudesta pätevyysalueensa mukaisesti.

 Kansallinen yksittäishyväksyntä ja hyväksytty asiantuntija
Muistakatsastus.fi-logo