Varaa aika

Varaa aika ajoneuvojen rekisteröintiin, vakuuttamiseen, rekisterikilpiin tai poistoihin liittyvään asiointiin.

Asiakas ojentaa lomakkeita palveluneuvojalle.

Kaikki ajoneuvon rekisteröinti- ja vakuutusasiat kätevästi

Rekisteröintejä tekevissä palvelupisteissämme voit hoitaa ajoneuvosi omistajanvaihdokset, haltijan muutokset, luovutusilmoitukset, liikennekäytöstäpoistot ja -käyttöönotot, siirtoluvat, tarvittavat vakuutukset sekä rekisteriotteen tulostukset.

Rekisteröinnit
Näkymä veneeltä järvelle.

Vesikulkuneuvojen rekisteröinnit

Osa palvelupisteistämme rekisteröi myös veneitä. Et tarvitse ajanvarausta, vaan voit tulla vain henkilökohtaisesti paikan päälle venerekisteröintejä tarjoavaan palvelupisteeseen. Tiedätkö, mitä vesikulkuneuvoja rekisteröintivelvollisuus koskee?

Venerekisteröinnit
Katsastaja pitelee rekisterikilpiä

Palvelemme myös rekisterikilpiasioissa

Jos poliisi on ottanut kilvet pois ajoneuvon katsastamattomuuden vuoksi, valvontailmoitukseen tulee merkintä, mille katsastusasemalle kilvet on toimitettu. Uuden rekisterikilven kadonneen tai turmeltuneen tilalle voi tilata niissä A-Katsastuksen palvelupisteissä, joissa käsitellään rekisteröintejä.

Ajoneuvon kilvet
Romuautoja pinossa

Romuauton kierrättäminen on maksutonta

Kun autosi on tullut tiensä päähän, A-Katsastus ja Kuusakoski tarjoavat apua ajoneuvosi romutukseen kaikkialla Suomessa. Varmistamme, että ajoneuvo poistetaan Traficomin rekisteristä, saat virallisen romutustodistuksen, vastuusi ajoneuvosta päättyvät ja se kierrätetään hyötykäyttöön ympäristömääräyksiä noudattaen.

Romuauton maksuton kierrätys
Muistakatsastus.fi-logo